mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Pazar Fiyatları Cepleri Yakıyor

Gündem 09.04.2022 - 10:19, Güncelleme: 09.04.2022 - 10:19
 

Alanya’da Pazar Fiyatları Cepleri Yakıyor

Fiyatların ateş pahası olduğu Cuma Pazarı’ndaki fiyatlar vatandaşları kara kara düşündürüyor. Pazarcı esnafının fiyatlar hakkında konuşmak istemediği pazarda vatandaş temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Ramazan ayında Cuma Pazarı’ndaki sebze ve meyve fiyatları vatandaşların torbasını her geçen gün daha da küçültüyor. Her bir kuruşun fiyatını hesaplayarak pazar alışverişini hesaplı yapmak isteyen vatandaşlar karşılaştıkları fiyatlar karşısında şaşkınlığını sürdürüyor. Hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların içinden çıkamadığı durum karşısında bazı esnaflar tezgahlardaki ürünlerin üzerine fiyat etiketi koymazken bazı esnaflar da kredi kartıyla satışa yöneldi. Tezgahlarda en ucuz ürün 2 TL’den satılan maydanoz olurken, 45 TL’den satılan taze fasulye fiyatıyla zirveye oturdu.  Cuma Pazarı’nda satılan bazı satılan bazı ürünlerin fiyatları şöyle: Maydanoz 2 TL Armut 5 TL Limon 5 TL Portakal 5 TL Elma 6 TL Havuç 7 TL Soğan 7 TL  Pırasa 8 TL Lahana 8 TL  Patates 9 TL Kabak 10 TL Karnabahar 10 TL  Salatalık 10 TL  Marul 10 TL  Ispanak 15 TL  Avokado 15 (tane) Kivi 15 TL Patlıcan 15 TL Sarımsak 15 TL  Muz 17 TL Domates 18 TL Çilek 20 TL  Nar 20 TL Çerry domates 25 TL Çağla 25 TL  Karpuz 25 (kilo) TL  Araka 25 TL  Mantar 30 TL Mango 30 TL Muşmula 30 TL  Kamkat 30 TL  Kahvaltılık biber 40 TL Fasulye 45 TL
Fiyatların ateş pahası olduğu Cuma Pazarı’ndaki fiyatlar vatandaşları kara kara düşündürüyor. Pazarcı esnafının fiyatlar hakkında konuşmak istemediği pazarda vatandaş temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Ramazan ayında Cuma Pazarı’ndaki sebze ve meyve fiyatları vatandaşların torbasını her geçen gün daha da küçültüyor. Her bir kuruşun fiyatını hesaplayarak pazar alışverişini hesaplı yapmak isteyen vatandaşlar karşılaştıkları fiyatlar karşısında şaşkınlığını sürdürüyor.

Hem pazarcı esnafının hem de vatandaşların içinden çıkamadığı durum karşısında bazı esnaflar tezgahlardaki ürünlerin üzerine fiyat etiketi koymazken bazı esnaflar da kredi kartıyla satışa yöneldi.

Tezgahlarda en ucuz ürün 2 TL’den satılan maydanoz olurken, 45 TL’den satılan taze fasulye fiyatıyla zirveye oturdu. 

Cuma Pazarı’nda satılan bazı satılan bazı ürünlerin fiyatları şöyle:

Maydanoz 2 TL

Armut 5 TL

Limon 5 TL

Portakal 5 TL

Elma 6 TL

Havuç 7 TL

Soğan 7 TL 

Pırasa 8 TL

Lahana 8 TL 

Patates 9 TL

Kabak 10 TL

Karnabahar 10 TL 

Salatalık 10 TL 

Marul 10 TL 

Ispanak 15 TL 

Avokado 15 (tane)

Kivi 15 TL

Patlıcan 15 TL

Sarımsak 15 TL 

Muz 17 TL

Domates 18 TL

Çilek 20 TL 

Nar 20 TL

Çerry domates 25 TL

Çağla 25 TL 

Karpuz 25 (kilo) TL 

Araka 25 TL 

Mantar 30 TL

Mango 30 TL

Muşmula 30 TL 

Kamkat 30 TL 

Kahvaltılık biber 40 TL

Fasulye 45 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop