mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ASAT’tan Altıntaş bölgesine 150 milyon TL’lik proje

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2023 - 23:36, Güncelleme: 24.12.2023 - 11:00
 

ASAT’tan Altıntaş bölgesine 150 milyon TL’lik proje

ASAT’tan Altıntaş bölgesine 150 milyon TL’lik proje

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışa paralel olarak Aksu ilçesi Altıntaş bölgesinde 120 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandıracak. 120 kilometrelik kanalizasyon hattının öncelikli olan 30 kilometresi için sözleşme imzalandı. 150 milyon TL yatırım bedelli bir proje ile Altıntaş bölgesi 30 kilometrelik kanalizasyon hattıyla Lara Atıksu Arıtma Tesisine bağlanacak.Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesindeki yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışa paralel olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından ilgili bölgeye ait güncel imar planına göre kanalizasyon hatları projelendirilme çalışmaları için 7 Ocak 2022 tarihinde ihale süreçleri başlatıldı. Altıntaş Mahallesi’nde yapılacak kanalizasyon çalışmaları ve yatırımlarında kullanılmak üzere bölgeye ait kırmızı kot kesin projesi ve yol projeleri (plan ve profil) göz önüne alınarak yürütülen Altıntaş Bölgesi Kanalizasyon Projelendirme çalışmaları 24 Mart 2023 tarihinde tamamlandı.120 kilometre kanalizasyon hattıBu çerçevede, Altıntaş Bölgesi Kentsel Dönüşüm Alanına ait havzada toplam 120 kilometrelik kanalizasyon hattı projelendirildi. ASAT Genel Müdürlüğü tarafından proje doğrultusunda; hali hazır durumda yolları açılmış olan ve kanalizasyon şebekesi için mansap şartını sağlayacak kollektör hattı ile bağlantılı yerleşim bölgelerine hizmet verecek şebeke ve Lara Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlantı için 300- 400- 500- 600- 800 -1000 minimetre çaplı kollektör hattı olmak üzere toplam 30 kilometrelik kanalizasyon hattı için de ihale süreçleri tamamlandı. Yatırım bedeli yaklaşık 150 milyon TL olan proje için 13.12.2023 tarihinde sözleşme imzalandı. Çalışmaların kısa sürede başlaması hedefleniyor.
ASAT’tan Altıntaş bölgesine 150 milyon TL’lik proje
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışa paralel olarak Aksu ilçesi Altıntaş bölgesinde 120 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandıracak. 120 kilometrelik kanalizasyon hattının öncelikli olan 30 kilometresi için sözleşme imzalandı. 150 milyon TL yatırım bedelli bir proje ile Altıntaş bölgesi 30 kilometrelik kanalizasyon hattıyla Lara Atıksu Arıtma Tesisine bağlanacak.
Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesindeki yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışa paralel olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından ilgili bölgeye ait güncel imar planına göre kanalizasyon hatları projelendirilme çalışmaları için 7 Ocak 2022 tarihinde ihale süreçleri başlatıldı. Altıntaş Mahallesi’nde yapılacak kanalizasyon çalışmaları ve yatırımlarında kullanılmak üzere bölgeye ait kırmızı kot kesin projesi ve yol projeleri (plan ve profil) göz önüne alınarak yürütülen Altıntaş Bölgesi Kanalizasyon Projelendirme çalışmaları 24 Mart 2023 tarihinde tamamlandı.

120 kilometre kanalizasyon hattı
Bu çerçevede, Altıntaş Bölgesi Kentsel Dönüşüm Alanına ait havzada toplam 120 kilometrelik kanalizasyon hattı projelendirildi. ASAT Genel Müdürlüğü tarafından proje doğrultusunda; hali hazır durumda yolları açılmış olan ve kanalizasyon şebekesi için mansap şartını sağlayacak kollektör hattı ile bağlantılı yerleşim bölgelerine hizmet verecek şebeke ve Lara Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlantı için 300- 400- 500- 600- 800 -1000 minimetre çaplı kollektör hattı olmak üzere toplam 30 kilometrelik kanalizasyon hattı için de ihale süreçleri tamamlandı. Yatırım bedeli yaklaşık 150 milyon TL olan proje için 13.12.2023 tarihinde sözleşme imzalandı. Çalışmaların kısa sürede başlaması hedefleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop