mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Oryantiring Yarışları Devam Ediyor

Gündem 27.01.2024 - 18:05, Güncelleme: 27.01.2024 - 18:05
 

Alanya’da Oryantiring Yarışları Devam Ediyor

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye O-Days, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Kademe ve U14 2. Kademe Yarışları tüm hızıyla devam ediyor.

45 kategoride 1720 sporcunun katılımıyla 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis de başlayan yarışların ikinci günü Alanya Çarşı Merkez’de gerçekleştirildi. Üçüncü gün Gedevet Park Orman Alanı’nda düzenlenen yarışların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. 3 gün boyunca sporcular hem zamanla hem de birbirleri ile zorlu parkurlarda mücadele etti. Derece yapan sporculara madalyalarını; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, ALKÜ Spor Bilimleri Dekanı Hamdi Alper Güngörmüş, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Türkiye Oryantiring Federasyonu yetkilileri verdi. 28 Ocak Pazar günü saat 10.00 da Alanya Çarşı Merkez de başlayacak sürat yarışları; saat 13.30 da Şelale Meydanı’nda ödül töreni ile son bulacaktır.
Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye O-Days, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 3. Kademe ve U14 2. Kademe Yarışları tüm hızıyla devam ediyor.

45 kategoride 1720 sporcunun katılımıyla 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis de başlayan yarışların ikinci günü Alanya Çarşı Merkez’de gerçekleştirildi. Üçüncü gün Gedevet Park Orman Alanı’nda düzenlenen yarışların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. 3 gün boyunca sporcular hem zamanla hem de birbirleri ile zorlu parkurlarda mücadele etti.

Derece yapan sporculara madalyalarını; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, ALKÜ Spor Bilimleri Dekanı Hamdi Alper Güngörmüş, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Türkiye Oryantiring Federasyonu yetkilileri verdi. 28 Ocak Pazar günü saat 10.00 da Alanya Çarşı Merkez de başlayacak sürat yarışları; saat 13.30 da Şelale Meydanı’nda ödül töreni ile son bulacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop