mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Lideri İstedi, Başkan Yücel Yaptı

Gündem 07.04.2022 - 14:51, Güncelleme: 07.04.2022 - 14:51
 

MHP Lideri İstedi, Başkan Yücel Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli; parti teşkilatı ve MHP’li belediyelere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’nı ulaştırmaları çağrısında bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, uzun yıllardır uyguladığı Destek Kart’ı ‘Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’na dönüştürerek yeni özellikli kartı vatandaşların hizmetine sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada, parti teşkilatlarına ve MHP’li belediyelere ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara marketlerden alışverişlerini yapabilmeleri için belirli bir parasal tutarı ifade eden Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’nı ulaştırmaları çağrısında bulundu. Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu çağrısına kayıtsız kalmayarak hemen harekete geçti. YENİ KART İLE DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞILACAK MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla birlikte harekete geçen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayının paylaşma mevsimi olduğu bilinciyle ‘Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’ uygulamasını hayata geçirdi. Daha önce Alanya Belediyesi tarafından verilen Destek Kart uygulamasını güncelleyen Başkan Yücel, yardım yapılan vatandaş sayısının ve yardım miktarının arttırılması talimatını verdi. BAŞKAN YÜCEL; “KART SAHİPLERİNE 2 BİN 400 TL’LİK ÖDEME YAPTIK” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’yla ilgili, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda belediye olarak yıllardır uyguladığımız Destek Kart Projemizi güncelleyerek, Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’na dönüştürdük. Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kartlarımızı ulaştıracağız. Belediyemizin bu hizmetinden faydalanan Dayanışma ve Kardeşlik Kartı sahiplerine 2 bin 400 TL nakdi yardımı kartlarına yatırdık. Ramazan süresince de yeni başvuruları kabul edip, komisyonumuz tarafından belirlenen gerçek ihtiyaç sahiplerine kartlarımızı vermeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK KARTI’NA NASIL BAŞVURULUR? Dayanışma ve Kardeşlik Kartları, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Uygulamadan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ve 444 82 07 No’lu Çözüm Masası’na müracaat ederek kartlarını alabilecekler.
Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli; parti teşkilatı ve MHP’li belediyelere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’nı ulaştırmaları çağrısında bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, uzun yıllardır uyguladığı Destek Kart’ı ‘Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’na dönüştürerek yeni özellikli kartı vatandaşların hizmetine sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada, parti teşkilatlarına ve MHP’li belediyelere ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara marketlerden alışverişlerini yapabilmeleri için belirli bir parasal tutarı ifade eden Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’nı ulaştırmaları çağrısında bulundu. Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu çağrısına kayıtsız kalmayarak hemen harekete geçti.

YENİ KART İLE DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞILACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla birlikte harekete geçen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayının paylaşma mevsimi olduğu bilinciyle ‘Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’ uygulamasını hayata geçirdi. Daha önce Alanya Belediyesi tarafından verilen Destek Kart uygulamasını güncelleyen Başkan Yücel, yardım yapılan vatandaş sayısının ve yardım miktarının arttırılması talimatını verdi.

BAŞKAN YÜCEL; “KART SAHİPLERİNE 2 BİN 400 TL’LİK ÖDEME YAPTIK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’yla ilgili, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda belediye olarak yıllardır uyguladığımız Destek Kart Projemizi güncelleyerek, Dayanışma ve Kardeşlik Kartı’na dönüştürdük. Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kartlarımızı ulaştıracağız. Belediyemizin bu hizmetinden faydalanan Dayanışma ve Kardeşlik Kartı sahiplerine 2 bin 400 TL nakdi yardımı kartlarına yatırdık. Ramazan süresince de yeni başvuruları kabul edip, komisyonumuz tarafından belirlenen gerçek ihtiyaç sahiplerine kartlarımızı vermeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK KARTI’NA NASIL BAŞVURULUR?

Dayanışma ve Kardeşlik Kartları, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Uygulamadan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ve 444 82 07 No’lu Çözüm Masası’na müracaat ederek kartlarını alabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop