mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Aşevi'nden 550 Vatandaşa Sıcak Yemek

Gündem 09.08.2023 - 15:20, Güncelleme: 09.08.2023 - 15:20
 

Alanya Aşevi'nden 550 Vatandaşa Sıcak Yemek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi’nde büyük bir titizlikle hazırlanan sıcak yemekler ihtiyaç sahibi vatandaşın sofrasına ulaşıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’nın Tosmur Mahallesi’nde bulunan Aşevi, yılın 365 günü ihtiyaç sahipleri için büyük kazanlarda yemek hazırlıyor. Gıda Mühendisleri eşliğinde tamamen hijyenik ve temiz bir ortamda çıkan yemekler günlük 550 vatandaşın karnını doyuruyor. İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILIYOR Alanya Aşevi’nde hazırlanan yemekler, başta ihtiyaç sahibi yaşlılar, hastalar olmak üzere, imkanı olmayan vatandaşlara ulaştırılıyor. Aşevi ekipleri her gün Alanya’nın birçok mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi 550 vatandaşa yemek ikram ediliyor. Alanya Aşevi ayrıca 3 ay da bir 30 vatandaşa glütensiz ürün ve 2-5 yaş arasındaki 490 çocuğa aylık 4 bin litre süt dağıtımı yapılıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi’nde büyük bir titizlikle hazırlanan sıcak yemekler ihtiyaç sahibi vatandaşın sofrasına ulaşıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’nın Tosmur Mahallesi’nde bulunan Aşevi, yılın 365 günü ihtiyaç sahipleri için büyük kazanlarda yemek hazırlıyor. Gıda Mühendisleri eşliğinde tamamen hijyenik ve temiz bir ortamda çıkan yemekler günlük 550 vatandaşın karnını doyuruyor.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILIYOR
Alanya Aşevi’nde hazırlanan yemekler, başta ihtiyaç sahibi yaşlılar, hastalar olmak üzere, imkanı olmayan vatandaşlara ulaştırılıyor. Aşevi ekipleri her gün Alanya’nın birçok mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi 550 vatandaşa yemek ikram ediliyor. Alanya Aşevi ayrıca 3 ay da bir 30 vatandaşa glütensiz ürün ve 2-5 yaş arasındaki 490 çocuğa aylık 4 bin litre süt dağıtımı yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop