mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi’nden Bayram Temizliği

Gündem 20.06.2023 - 17:02, Güncelleme: 20.06.2023 - 17:02
 

Alanya Belediyesi’nden Bayram Temizliği

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Alanya genelinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri bayram öncesi yoğun bir çalışma dönemine girdiler. Şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Alanya’yı bayrama hazırlıyorlar. Kurban Bayramı’na hazırlık yapan ekipler, tam mesai yaparak şehir genelindeki çalışmalarını sürdürüyorlar. 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi ekipler; şehrin en işlek bölgelerinde yıkama ve süpürme çalışması gerçekleştirdiler. Arazözler, süpürge makinaları ve personellerin yoğun çalışması ile şehir temiz bir şekilde bayrama hazırlanıyor. DEMİR, “BAYRAMDA TERTEMİZ BİR ALANYA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ” Bayram öncesi Alanya genelinde bayram temizliği yaptıklarını belirten Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “İhtiyaç görülen cadde ve sokaklarda yıkama işlemlerimizi ekiplerimiz gerçekleştiriyorlar. Çöp konteynerlerinde, tepegözlerde ve diğer çöp bidonlarımızda dip temizliği yapılıyor. Bayramda tertemiz bir Alanya hedefiyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da çevreyi kirletmemeleri konusunda hassas davranmaya davet ediyoruz.” dedi.
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Alanya genelinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri bayram öncesi yoğun bir çalışma dönemine girdiler. Şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Alanya’yı bayrama hazırlıyorlar. Kurban Bayramı’na hazırlık yapan ekipler, tam mesai yaparak şehir genelindeki çalışmalarını sürdürüyorlar. 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi ekipler; şehrin en işlek bölgelerinde yıkama ve süpürme çalışması gerçekleştirdiler. Arazözler, süpürge makinaları ve personellerin yoğun çalışması ile şehir temiz bir şekilde bayrama hazırlanıyor.

DEMİR, “BAYRAMDA TERTEMİZ BİR ALANYA HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Bayram öncesi Alanya genelinde bayram temizliği yaptıklarını belirten Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “İhtiyaç görülen cadde ve sokaklarda yıkama işlemlerimizi ekiplerimiz gerçekleştiriyorlar. Çöp konteynerlerinde, tepegözlerde ve diğer çöp bidonlarımızda dip temizliği yapılıyor. Bayramda tertemiz bir Alanya hedefiyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da çevreyi kirletmemeleri konusunda hassas davranmaya davet ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop