mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Emlakçıyı Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Asayiş 24.06.2022 - 12:25, Güncelleme: 24.06.2022 - 12:25
 

Alanya’da Emlakçıyı Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Alanya’da 18 gündür kayıp olan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nu(34) kafasına keserle vurarak öldüren Bahattin Kakmaz çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alanya’da 18 gündür kayıp olarak polis ve ailesi tarafından her yerde aranan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nu arama çalışmalarını yürüten emniyet güçleri Ataoğlu'na ait cep telefonun HTS kaydına göre son baz verdiği bölgeye yoğunlaştı. Seyir terası olarak bilinen mevkide ormanlık alanın içerisinde bir barakada yaşayan Bahattin Kakmaz’ın Ataoğlu ile son temas eden kişi olduğu bilgisi üzerine Kakmaz’ı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde Ahmet Ataoğlu'nu öldürdüğünü itiraf eden Kakmaz aralarında çıkan tartışma sonrası bir anlık öfkeyle Ataoğlu'nun kafasına  keserle vurduğunu söyledi. Daha sonra Ataoğlu'nun cansız bedenini bir halıya sardığını ifade eden Kakmaz barakanın yaklaşık 15 metre uzaklığında bir alana gömdüğünü itiraf etti. CİNAYET ZANLISI SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI Dün bölgede yapılan kasma çalışmalarının ardından Ataoğlu’nun cansız bedenine ulaşılmıştı. Cinayet şüphelisi Bahattin Kakmaz ise emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Burada sulh ceza hakimliğince tutuklananan Kakmaz, yine yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi. Kakmaz, basın mensuplarının ‘Neden öldürdünüz?’ sorusunu ise yanıtsız bıraktı.
Alanya’da 18 gündür kayıp olan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nu(34) kafasına keserle vurarak öldüren Bahattin Kakmaz çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alanya’da 18 gündür kayıp olarak polis ve ailesi tarafından her yerde aranan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nu arama çalışmalarını yürüten emniyet güçleri Ataoğlu'na ait cep telefonun HTS kaydına göre son baz verdiği bölgeye yoğunlaştı. Seyir terası olarak bilinen mevkide ormanlık alanın içerisinde bir barakada yaşayan Bahattin Kakmaz’ın Ataoğlu ile son temas eden kişi olduğu bilgisi üzerine Kakmaz’ı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde Ahmet Ataoğlu'nu öldürdüğünü itiraf eden Kakmaz aralarında çıkan tartışma sonrası bir anlık öfkeyle Ataoğlu'nun kafasına  keserle vurduğunu söyledi. Daha sonra Ataoğlu'nun cansız bedenini bir halıya sardığını ifade eden Kakmaz barakanın yaklaşık 15 metre uzaklığında bir alana gömdüğünü itiraf etti.

CİNAYET ZANLISI SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Dün bölgede yapılan kasma çalışmalarının ardından Ataoğlu’nun cansız bedenine ulaşılmıştı. Cinayet şüphelisi Bahattin Kakmaz ise emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Burada sulh ceza hakimliğince tutuklananan Kakmaz, yine yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi. Kakmaz, basın mensuplarının ‘Neden öldürdünüz?’ sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop