mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kestelspor’dan Leipzig'e Transfer Oldu!

Spor 13.07.2022 - 12:23, Güncelleme: 13.07.2022 - 15:17
 

Kestelspor’dan Leipzig'e Transfer Oldu!

Yemen Genç Milli Takımı'nda forma giyen Alanya Kestelspor'un genç takım oyuncusu Elias Yusuf Ali Alnagar, RB Leipzig'e transfer oldu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile RB Leipzig, genç oyuncuyu transfer etmek için teklif sundu. Ajansspor'un haberine göre; Yemenli oyuncu RB Leipzig'in teklifini kabul etti. Elias Yusuf Ali, 175 bin Euro ve %15 sonraki satıştan pay olarak Leipzig ile anlaşma sağladı. Alnagar, Leipzig 2 takımında mücadele edecek. ELİAS YUSUF ALİ ALNAGAR KİMDİR? Alanya'da yaşayan 18 yaşındaki Yemenli Elias Yusuf Ali Alnagar, 6 yıl önce Antalya'nın ilçesi Alanya'ya ailesi ile birlikte geldi. Alanya Kestelspor'un genç takımında forma giyen 18 yaşındaki Elias Yusuf Ali Alnagar, Katar'da gerçekleştirilecek Asya Gençler Şampiyonası'nda Yemen Genç Milli Takımına davet edildi ve orada scout ekiplerinin dikkatini çekti. 
Yemen Genç Milli Takımı'nda forma giyen Alanya Kestelspor'un genç takım oyuncusu Elias Yusuf Ali Alnagar, RB Leipzig'e transfer oldu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile RB Leipzig, genç oyuncuyu transfer etmek için teklif sundu. Ajansspor'un haberine göre; Yemenli oyuncu RB Leipzig'in teklifini kabul etti. Elias Yusuf Ali, 175 bin Euro ve %15 sonraki satıştan pay olarak Leipzig ile anlaşma sağladı. Alnagar, Leipzig 2 takımında mücadele edecek.

ELİAS YUSUF ALİ ALNAGAR KİMDİR?

Alanya'da yaşayan 18 yaşındaki Yemenli Elias Yusuf Ali Alnagar, 6 yıl önce Antalya'nın ilçesi Alanya'ya ailesi ile birlikte geldi. Alanya Kestelspor'un genç takımında forma giyen 18 yaşındaki Elias Yusuf Ali Alnagar, Katar'da gerçekleştirilecek Asya Gençler Şampiyonası'nda Yemen Genç Milli Takımına davet edildi ve orada scout ekiplerinin dikkatini çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop