mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2024 - 16:14, Güncelleme: 24.01.2024 - 13:44
 

Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın etti

Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde soğuk ve yağmurlu havanın ardından güneşin etkisini göstermesi, vatandaşların sahillere akın etmesine neden oldu. Vatandaşlardan bazıları balık tutarken, bazıları güneşlenmeyi, yürüyüş yapmayı tercih etti.Son 1 haftadır sağanak yağış ve soğuk havanın etkisinde olan Manavgat’ta dün ve bugün yazdan kalma bir havanın hakim olmasıyla birlikte okulların da tatil olmasını fırsat bilen Manavgatlılar ailecek sahillere akın etti.Sorgun Mahallesi Boğaz-Mendirek Sahili’nde güneşli havayla birlikte yazdan kalma günler yaşanıyor. Sahillere akın eden çok sayıda vatandaş balık avlarken, oturma gruplarını dolduran vatandaşlar piknik ve yürüyüş yapma fırsatı buldu. Sıcak ve güneşli havaya en fazla sevinenler, yağmur ve soğuktan dolayı tatili evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklar oldu. Çocuklar sahilde futbol başta olmak üzere oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendi.
Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın etti
Antalya’nın Manavgat ilçesinde soğuk ve yağmurlu havanın ardından güneşin etkisini göstermesi, vatandaşların sahillere akın etmesine neden oldu. Vatandaşlardan bazıları balık tutarken, bazıları güneşlenmeyi, yürüyüş yapmayı tercih etti.
Son 1 haftadır sağanak yağış ve soğuk havanın etkisinde olan Manavgat’ta dün ve bugün yazdan kalma bir havanın hakim olmasıyla birlikte okulların da tatil olmasını fırsat bilen Manavgatlılar ailecek sahillere akın etti.
Sorgun Mahallesi Boğaz-Mendirek Sahili’nde güneşli havayla birlikte yazdan kalma günler yaşanıyor. Sahillere akın eden çok sayıda vatandaş balık avlarken, oturma gruplarını dolduran vatandaşlar piknik ve yürüyüş yapma fırsatı buldu. Sıcak ve güneşli havaya en fazla sevinenler, yağmur ve soğuktan dolayı tatili evlerinde geçirmek zorunda kalan çocuklar oldu. Çocuklar sahilde futbol başta olmak üzere oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop