mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Gözler Ak Parti’de Tavlı Gidiyor Mu ?

Siyaset 16.04.2024 - 10:52, Güncelleme: 16.04.2024 - 10:52
 

Alanya’da Gözler Ak Parti’de Tavlı Gidiyor Mu ?

AK Parti İlçe Kongresi, önümüzdeki aylarda yapılması beklenirken,AK Parti'de Tavlı'nın devam edip, etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçlar sonrası Türkiye’de 81 İl ve İlçelerde revizyona gitmesi beklenirken, ülke genelinde anket çalışması yapılarak başarısız olan bölgelerde görev değişikliğine gidileceğine kesin gözü ile bakılıyor. 19 İLÇENİN 17’SİNDE SEÇİM KAYBEDİLDİ Cumhur İttifakı olarak girilen Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçenin kaybedilmesi sonrası İl Başkanı Ali Çetin ile 19 ilçeden 17’sinin İlçe Başkanı’nın değişip, değişmeyeceği ise önümüzdeki aylarda yapılacak kongrelerde netlik kazanacak. CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA OY VERİLMEDİ 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya genelinde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin aday çıkardığı Alanya dahil olmak üzere 5 İlçede seçimlerin kaybedilmesi sonrası yapılan ilk seçim analizleri sonucuna göre Ak Partililerin MHP'li adaylara oy vermediği, başka partilerin adaylarına çalıştıkları ve oy verdikleri tespit edilmişti. GÖZLER TAVLI’DA AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na atanan ve seçim süresince Cumhur İttifakı çalışmalarında yer alan ancak teşkilatında büyük kırılmaların önüne geçemeyerek partililerin oylarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklediği Cumhur İttifakı adayına yönlendiremeyen Mehmet Şarani Tavlı’nın görevine devam edip, etmeyeceği kongre öncesi netlik kazanacak.
AK Parti İlçe Kongresi, önümüzdeki aylarda yapılması beklenirken,AK Parti'de Tavlı'nın devam edip, etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçlar sonrası Türkiye’de 81 İl ve İlçelerde revizyona gitmesi beklenirken, ülke genelinde anket çalışması yapılarak başarısız olan bölgelerde görev değişikliğine gidileceğine kesin gözü ile bakılıyor.

19 İLÇENİN 17’SİNDE SEÇİM KAYBEDİLDİ

Cumhur İttifakı olarak girilen Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçenin kaybedilmesi sonrası İl Başkanı Ali Çetin ile 19 ilçeden 17’sinin İlçe Başkanı’nın değişip, değişmeyeceği ise önümüzdeki aylarda yapılacak kongrelerde netlik kazanacak.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA OY VERİLMEDİ

31 Mart yerel seçimlerinde Antalya genelinde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin aday çıkardığı Alanya dahil olmak üzere 5 İlçede seçimlerin kaybedilmesi sonrası yapılan ilk seçim analizleri sonucuna göre Ak Partililerin MHP'li adaylara oy vermediği, başka partilerin adaylarına çalıştıkları ve oy verdikleri tespit edilmişti.

GÖZLER TAVLI’DA

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na atanan ve seçim süresince Cumhur İttifakı çalışmalarında yer alan ancak teşkilatında büyük kırılmaların önüne geçemeyerek partililerin oylarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklediği Cumhur İttifakı adayına yönlendiremeyen Mehmet Şarani Tavlı’nın görevine devam edip, etmeyeceği kongre öncesi netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop