mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Öğrenciler Ve Velileriyle Buluştu

Gündem 08.06.2023 - 15:49, Güncelleme: 08.06.2023 - 15:51
 

Başkan Yücel Öğrenciler Ve Velileriyle Buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu öğrenci ve velileri ile buluştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime kazandırdığı Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nun öğrencileri ve onların velileri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan yıl sonu değerlendirme toplantısında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin taleplerini dinledi. BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime verdikleri destekler hakkında bilgi verdi. Ardından salonda bulunanlara mikrofon uzatılırken hem veliler hem de öğrenciler, böylesine güzel ve kaliteli eğitim imkanı sağlayan Başkan Yücel ve ekibine teşekkürlerini iletti. YÜCEL: “TEK BEKLENTİM BAŞARI” Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “Gerek Kestel Belediye Başkanlığım gerekse Alanya Belediye Başkanlığım sürecinde önceliğim her zaman eğitim oldu. Benim Etüt merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizden tek beklentim var oda “başarı”. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.” Toplantının ardından Başkan Yücel öğrenciler, öğretmenler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu öğrenci ve velileri ile buluştu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime kazandırdığı Alanya Belediyesi Fahri Gürses Etüt ve Destek Eğitim Kursu’nun öğrencileri ve onların velileri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan yıl sonu değerlendirme toplantısında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin taleplerini dinledi.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitime verdikleri destekler hakkında bilgi verdi. Ardından salonda bulunanlara mikrofon uzatılırken hem veliler hem de öğrenciler, böylesine güzel ve kaliteli eğitim imkanı sağlayan Başkan Yücel ve ekibine teşekkürlerini iletti.

YÜCEL: “TEK BEKLENTİM BAŞARI”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı; “Gerek Kestel Belediye Başkanlığım gerekse Alanya Belediye Başkanlığım sürecinde önceliğim her zaman eğitim oldu. Benim Etüt merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizden tek beklentim var oda “başarı”. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Toplantının ardından Başkan Yücel öğrenciler, öğretmenler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop