mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bakan Soylu 'Ateş bacayı sarmış' dedi ve CHP'li belediyelerde yapılan işe alımları 11 maddeyle açıkladı

Gündem 23.12.2022 - 16:17, Güncelleme: 23.12.2022 - 16:17
 

Bakan Soylu 'Ateş bacayı sarmış' dedi ve CHP'li belediyelerde yapılan işe alımları 11 maddeyle açıkladı

CHP'li belediyelere ve şirketlerine doldurulan terör örgütlerinde faaliyetlere gösterenlere yönelik müfettiş soruşturmalarının sonuçlarına yönelik sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li belediyelerde hile ve hülleyle yapılan işe alımların nasıl gerçekleştiğini 11 madde ile açıkladı.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri ile Adana Seyhan ve İstanbul Ataşehir belediyelerinde yapılan idari soruşturmaların tamamlanarak tevdi raporlarının savcılıkalra gönderildiğini açıkladı. İzmir, Ayvalık ve diğer belediyelerde yürütüen soruşturmaların devam ettiğini kaydeden Bakan Soylu, "Devlet asla terör örgütlerinin belediyelere sızmasına müsamaha göstermeyecektir" dedi. https://twitter.com/suleymansoylu/status/1606276162220597250 Yapılan tüm işlemlerin kanunların verdiği sorumluluklar çerçevesinde Mülkiye Teftiş Kurulu tarafından mevzuata uygun şekilde gerçekleştirildiğine dikkati çeken Bakan Soylu, "Bundan sonra söz yargıdadır" diyerek, HDPKK'nın referansıyla hile ve hülle yapılarak işe alımların nasıl gerçekleştiğini 11 madde ile tek tek açıkladı.

CHP'li belediyelere ve şirketlerine doldurulan terör örgütlerinde faaliyetlere gösterenlere yönelik müfettiş soruşturmalarının sonuçlarına yönelik sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li belediyelerde hile ve hülleyle yapılan işe alımların nasıl gerçekleştiğini 11 madde ile açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri ile Adana Seyhan ve İstanbul Ataşehir belediyelerinde yapılan idari soruşturmaların tamamlanarak tevdi raporlarının savcılıkalra gönderildiğini açıkladı.

İzmir, Ayvalık ve diğer belediyelerde yürütüen soruşturmaların devam ettiğini kaydeden Bakan Soylu, "Devlet asla terör örgütlerinin belediyelere sızmasına müsamaha göstermeyecektir" dedi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1606276162220597250

Yapılan tüm işlemlerin kanunların verdiği sorumluluklar çerçevesinde Mülkiye Teftiş Kurulu tarafından mevzuata uygun şekilde gerçekleştirildiğine dikkati çeken Bakan Soylu, "Bundan sonra söz yargıdadır" diyerek, HDPKK'nın referansıyla hile ve hülle yapılarak işe alımların nasıl gerçekleştiğini 11 madde ile tek tek açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop