mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya İYİ Parti’de Şahin’in Adayı Arıkan Mı?

Siyaset 17.11.2022 - 14:08, Güncelleme: 17.11.2022 - 14:08
 

Alanya İYİ Parti’de Şahin’in Adayı Arıkan Mı?

26 Kasım’da kongre kararı alan İyi Parti Alanya’da sular durulmuyor. Dün eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e yakınlığı ile bilinen İyi Parti Genel Merkezi tarafından veto yediği iddia edilen mevcut başkan Alper Arıkan’ın adaylığında bir engel olmadığına dair açıklamalarda bulunuldu.

26 Kasım’da gerçekleştirilecek kongre öncesi de bir çok aday nabız yoklarken, kimi ismi geçen adaylarında Genel Merkez yöneticilerinden işaret bekledikleri öğrenildi. ŞAHİN’E ADAYLIK SÖZÜ MÜ VERİLDİ ? Eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Alper Arıkan’ın yeniden aday olması ve ilçe başkanı seçilebilmesi noktasında çalışmalar yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz yıllarda İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile birlikte hareket eden ve Belediye Başkan adaylığı için ‘Söz’ aldığı konuşulan eski Başkan Şahin’e İyi Parti üyelerinin tepki gösterdiği, parti içinde ayrışmalara yol açtığı belirtildi. UYAR ADAY OLMAYACAK Öte yandan İyi Parti İlçe Başkan Adayı olarak adı geçen Su Yapı sahibi Fatih Uyar, mevcut İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın aday olacağından dolayı kendisinin aday olmayacağını açıkladı. Arıkan ile çalışmaya devam edeceğini söyleyen Uyar, “Bugün değil belki ama yarınlar bize uyar” dedi. BAŞKANLIK İÇİN 7 İSİM ÖNE ÇIKIYOR Alper Arıkan'ın yeniden aday olup, olmayacağı henüz netlik kazanmazken, Genel Merkeze yakınlığıyla bilinen Uğur Oğuz ,Hilmi Er ,Süleyman Kaya, Hüseyin Karakulak, Mutlu Aydemir ve Mustafa Yılmaz’ın ismi İlçe Başkan Adayı olarak kamuoyunda öne çıkan isimler arasında yerini aldı.
26 Kasım’da kongre kararı alan İyi Parti Alanya’da sular durulmuyor. Dün eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e yakınlığı ile bilinen İyi Parti Genel Merkezi tarafından veto yediği iddia edilen mevcut başkan Alper Arıkan’ın adaylığında bir engel olmadığına dair açıklamalarda bulunuldu.

26 Kasım’da gerçekleştirilecek kongre öncesi de bir çok aday nabız yoklarken, kimi ismi geçen adaylarında Genel Merkez yöneticilerinden işaret bekledikleri öğrenildi.

ŞAHİN’E ADAYLIK SÖZÜ MÜ VERİLDİ ?

Eski ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Alper Arıkan’ın yeniden aday olması ve ilçe başkanı seçilebilmesi noktasında çalışmalar yaptığı iddia edildi. Geçtiğimiz yıllarda İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ile birlikte hareket eden ve Belediye Başkan adaylığı için ‘Söz’ aldığı konuşulan eski Başkan Şahin’e İyi Parti üyelerinin tepki gösterdiği, parti içinde ayrışmalara yol açtığı belirtildi.

UYAR ADAY OLMAYACAK

Öte yandan İyi Parti İlçe Başkan Adayı olarak adı geçen Su Yapı sahibi Fatih Uyar, mevcut İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın aday olacağından dolayı kendisinin aday olmayacağını açıkladı. Arıkan ile çalışmaya devam edeceğini söyleyen Uyar, “Bugün değil belki ama yarınlar bize uyar” dedi.

BAŞKANLIK İÇİN 7 İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Alper Arıkan'ın yeniden aday olup, olmayacağı henüz netlik kazanmazken, Genel Merkeze yakınlığıyla bilinen Uğur Oğuz ,Hilmi Er ,Süleyman Kaya, Hüseyin Karakulak, Mutlu Aydemir ve Mustafa Yılmaz’ın ismi İlçe Başkan Adayı olarak kamuoyunda öne çıkan isimler arasında yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop