mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yolu kapatan PTT kargo çalışanlarını uyaran vatandaşa darp iddiası

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2024 - 16:28, Güncelleme: 16.01.2024 - 13:35
 

Yolu kapatan PTT kargo çalışanlarını uyaran vatandaşa darp iddiası

Yolu kapatan PTT kargo çalışanlarını uyaran vatandaşa darp iddiası

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Kaymakamlığı ile PTT arasındaki boş alandan geçmek isteyen vatandaş, yolu araç ve kargolar ile işgal ettikleri gerekçesiyle tartıştığı PTT görevlisinin kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.Manavgat’ta PTT araçlarının Antalya Caddesi’nde kaldırımı, Manavgat Kaymakamlığı ve PTT arasında 4501 Sokak’tan Antalya Caddesi’ne çıkan güzergahı kargo araçları ve gelen kargolarla işgal ettiği iddiası karakolda bitti. 4501 Sokak’tan Antalya Caddesi’ne gitmek için güzergahı kullanan Fevzipaşa Caddesi’nde bulunan Durkaya Otel’in sahibi Metin Durkaya, güzergahın kargo araçları ve kargolarla kapatılmış olması nedeniyle PTT görevlileriyle yaşadığı sözlü tartışmanın ardından, işgal edilen yerin fotoğrafını çekmek isteyince görevliler tarafından darp edildiğini iddia etti.Ağzı burnu kan içerisinde kalan Metin Durkaya, olay yerine gelen İHA muhabirine, her zaman geçtiği yoldan geçmek istediğini, kargo şirketinin yolu tamamen kapatması sebebiyle geçemediğini belirterek, “Görevliye buradan yayaların geçtiğini, kapatmaya haklarının olmadığını söyledim. Umursamayınca telefonla fotoğraf çekmek istedim. Bu sırada üzerime saldırıp darp ettiler. Kendilerinden şikayetçi olacağım” dedi.PTT müdürü gazetecinin üzerine yürüdüRöportaj sırasında elinde sigara ile binadan çıkan PTT Müdürü Şuayip Oğuz, "Dur lan, dur. Ne çekiyorsun kardeşim, izin aldın mı? Benim personelimi niye darp ediyorsunuz?" dedikten sonra İHA muhabirine hitaben, "Sen de destek veriyorsun değil mi? Gelip odama ’Selamün aleyküm, kolay gelsin’ dedin mi? Kimsiniz siz? Ben Manavgat PTT müdürüyüm. Personelim burada sopa yiyor, darp eder, kamu kurumunu basarsınız. Ön taraftan gelirsiniz, yardımcı olurum. Basın mensubu gelir, ’müdürüm bu neyin nesi’ demez mi? Sen ’önce çekeyim, iki de ekleyeyim, ortalık karışsın’ dersin" şeklinde ithamda bulundu.Güvenlik görevlisinden polis çağırmasını isteyen Şuayip Oğuz, personelini darp edenden de onu teşvik eden basın mensubundan da kendisinden izin almadan görüntü çektiği için şikayetçi olmasını istedi.Şikayetçi vatandaş polis aracıyla hastaneye götürüldüKanayan burnuna peçete ile tampon yaparak kanı durdurmaya çalışan Metin Durkaya, PTT müdürünün çağırdığı polis ekibi eşliğinde hastaneye götürülerek rapor alınmasının ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu. Metin Durkaya’nın şikayetçi olduğu PTT görevlisi de Metin Durkaya’dan şikayetçi oldu.
Yolu kapatan PTT kargo çalışanlarını uyaran vatandaşa darp iddiası
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Kaymakamlığı ile PTT arasındaki boş alandan geçmek isteyen vatandaş, yolu araç ve kargolar ile işgal ettikleri gerekçesiyle tartıştığı PTT görevlisinin kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.
Manavgat’ta PTT araçlarının Antalya Caddesi’nde kaldırımı, Manavgat Kaymakamlığı ve PTT arasında 4501 Sokak’tan Antalya Caddesi’ne çıkan güzergahı kargo araçları ve gelen kargolarla işgal ettiği iddiası karakolda bitti. 4501 Sokak’tan Antalya Caddesi’ne gitmek için güzergahı kullanan Fevzipaşa Caddesi’nde bulunan Durkaya Otel’in sahibi Metin Durkaya, güzergahın kargo araçları ve kargolarla kapatılmış olması nedeniyle PTT görevlileriyle yaşadığı sözlü tartışmanın ardından, işgal edilen yerin fotoğrafını çekmek isteyince görevliler tarafından darp edildiğini iddia etti.
Ağzı burnu kan içerisinde kalan Metin Durkaya, olay yerine gelen İHA muhabirine, her zaman geçtiği yoldan geçmek istediğini, kargo şirketinin yolu tamamen kapatması sebebiyle geçemediğini belirterek, “Görevliye buradan yayaların geçtiğini, kapatmaya haklarının olmadığını söyledim. Umursamayınca telefonla fotoğraf çekmek istedim. Bu sırada üzerime saldırıp darp ettiler. Kendilerinden şikayetçi olacağım” dedi.

PTT müdürü gazetecinin üzerine yürüdü
Röportaj sırasında elinde sigara ile binadan çıkan PTT Müdürü Şuayip Oğuz, "Dur lan, dur. Ne çekiyorsun kardeşim, izin aldın mı? Benim personelimi niye darp ediyorsunuz?" dedikten sonra İHA muhabirine hitaben, "Sen de destek veriyorsun değil mi? Gelip odama ’Selamün aleyküm, kolay gelsin’ dedin mi? Kimsiniz siz? Ben Manavgat PTT müdürüyüm. Personelim burada sopa yiyor, darp eder, kamu kurumunu basarsınız. Ön taraftan gelirsiniz, yardımcı olurum. Basın mensubu gelir, ’müdürüm bu neyin nesi’ demez mi? Sen ’önce çekeyim, iki de ekleyeyim, ortalık karışsın’ dersin" şeklinde ithamda bulundu.
Güvenlik görevlisinden polis çağırmasını isteyen Şuayip Oğuz, personelini darp edenden de onu teşvik eden basın mensubundan da kendisinden izin almadan görüntü çektiği için şikayetçi olmasını istedi.

Şikayetçi vatandaş polis aracıyla hastaneye götürüldü
Kanayan burnuna peçete ile tampon yaparak kanı durdurmaya çalışan Metin Durkaya, PTT müdürünün çağırdığı polis ekibi eşliğinde hastaneye götürülerek rapor alınmasının ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu. Metin Durkaya’nın şikayetçi olduğu PTT görevlisi de Metin Durkaya’dan şikayetçi oldu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop