mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 26 Günde 36 Kişi Deporte Edildi

Gündem 28.12.2023 - 10:18, Güncelleme: 28.12.2023 - 10:18
 

Alanya’da 26 Günde 36 Kişi Deporte Edildi

Alanya’da yabancıları denetleyen İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi’ne ait araç 26 günde 726 yabancı uyruklu vatandaşın sorgusunu gerçekleştirdi. Sorgulanan şahıslardan 36’sı ise deporte edilmek üzere Antalya’ya gönderildi.

Kaymakam Fatih Ürkmezer, bugün yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kaymakam Ürkmezer, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliğini de etiketlediği sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Alanya’mızda huzurun ve güvenliğin tesisi için sabit ve mobil ekiplerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Göç İdaresi Başkanlığımızca Alanya’mıza gönderilen mobil göç aracı ile 1-26 Aralık 2023 tarihleri arasında toplam; 726 sorgulama yapılmış; 36 yabancı ise Antalya GGM’ye gönderilmiştir. Bu yabancıların 14’ü Mısır, 5’i Özbekistan, 4’ü Endonezya, 3’ü İran, 3’ü Türkmenistan ve geri kalan 7’si ise 5 ayrı ülke vatandaşıdır. Yine aynı dönemde emniyet ve jandarma birimlerimizce toplam 34 araç gümrük süresini geçirdiği için trafikten men edilmiştir. Tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi göç hizmetlerinin yürütülmesinde de hemşerilerimizin huzur ve güvenliği için başta Anayasa olmak üzere tüm kanun ve düzenlemelere uygun hareket edilmektedir. Alanya’mızın huzur ve güvenliği için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz.”
Alanya’da yabancıları denetleyen İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi’ne ait araç 26 günde 726 yabancı uyruklu vatandaşın sorgusunu gerçekleştirdi. Sorgulanan şahıslardan 36’sı ise deporte edilmek üzere Antalya’ya gönderildi.

Kaymakam Fatih Ürkmezer, bugün yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kaymakam Ürkmezer, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliğini de etiketlediği sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Alanya’mızda huzurun ve güvenliğin tesisi için sabit ve mobil ekiplerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Göç İdaresi Başkanlığımızca Alanya’mıza gönderilen mobil göç aracı ile 1-26 Aralık 2023 tarihleri arasında toplam; 726 sorgulama yapılmış; 36 yabancı ise Antalya GGM’ye gönderilmiştir. Bu yabancıların 14’ü Mısır, 5’i Özbekistan, 4’ü Endonezya, 3’ü İran, 3’ü Türkmenistan ve geri kalan 7’si ise 5 ayrı ülke vatandaşıdır. Yine aynı dönemde emniyet ve jandarma birimlerimizce toplam 34 araç gümrük süresini geçirdiği için trafikten men edilmiştir. Tüm faaliyetlerimizde olduğu gibi göç hizmetlerinin yürütülmesinde de hemşerilerimizin huzur ve güvenliği için başta Anayasa olmak üzere tüm kanun ve düzenlemelere uygun hareket edilmektedir. Alanya’mızın huzur ve güvenliği için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop