mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Minikler İçin Kur’an Günü Düzenlendi

Eğitim 26.05.2022 - 09:13, Güncelleme: 26.05.2022 - 09:13
 

Alanya’da Minikler İçin Kur’an Günü Düzenlendi

Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen minik öğrenciler için “Kur’an Günü Programı” düzenlendi.

Cikcilli Mahallesi Taşbaşı Camii’nde düzenlenen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim, hadis-i şerifler, dua ve şiirler okudular. Başta velileri olmak üzere katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar. Minik öğrencilerin sevinçlerine Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN da ortak oldu. Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen minik öğrencileri tek tek tebrik eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Kısa bir konuşma da gerçekleştiren Müftü İLHAN programa katılan velilere ve programı düzenleyen Kur’an kursu öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’e teşekkürlerini ifade etti. Programın ardından ise Cikcilli Seyir Terasında halat çekme, yumurta ve çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yorulan ve acıkan öğrenciler velilerin ve Kur’an kursu öğreticilerinin hazırlamış olduğu pikniğin de keyfini çıkardılar. Miniklerin oldukça eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiği program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.
Alanya Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen minik öğrenciler için “Kur’an Günü Programı” düzenlendi.

Cikcilli Mahallesi Taşbaşı Camii’nde düzenlenen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim, hadis-i şerifler, dua ve şiirler okudular. Başta velileri olmak üzere katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar.

Minik öğrencilerin sevinçlerine Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN da ortak oldu.

Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen minik öğrencileri tek tek tebrik eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Kısa bir konuşma da gerçekleştiren Müftü İLHAN programa katılan velilere ve programı düzenleyen Kur’an kursu öğreticisi Emine İnci ve Ayşegül Yiğit’e teşekkürlerini ifade etti.

Programın ardından ise Cikcilli Seyir Terasında halat çekme, yumurta ve çuval yarışı gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yorulan ve acıkan öğrenciler velilerin ve Kur’an kursu öğreticilerinin hazırlamış olduğu pikniğin de keyfini çıkardılar.

Miniklerin oldukça eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdiği program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop