mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'dan Ersun Koçak'a WBC Boks Gecesinde Tarihi Görev

Spor 18.05.2022 - 16:11, Güncelleme: 18.05.2022 - 16:11
 

Alanya'dan Ersun Koçak'a WBC Boks Gecesinde Tarihi Görev

Kadıköy Boks Kulübü Alanya Şubesi Baş Antrenörü ve Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel boks kulübü olan Kadıköy Boks Kulübünün yönetim kurulu üyesi olan Ersun Koçak’a tarihi görev verildi.

Dünyaya Boks sporunu sevdiren Muhammed Ali ve dünyanın en iyi boksörleri Mike Tyson, Lennox Lewis,  Evandwr Holyfield, Vitamini Klitschko ve 30 Ekim 2015 te dünyaya gözlerini yuman gururumuz Sinan Şamil Sam gibi boksörlerin kemer maçına çıktığı,Türkiye’den TV 8,5’ta  canı yayınladığı WBC boks gecesinde Alanya’dan Ersun Koçak boksörlerin köşelerinde toplam 8 maçta yer aldı. Kadıköy Boks Kulübü Alanya Şubesi sahibi Ersun Koçak, “Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel boks kulübü olan Kadıköy Boks Kulübü olarak bölgemizdeki yetenekli gençlerle daha iyi şeyler yapacagiz. Bu daha başlangıç”  dedi.
Kadıköy Boks Kulübü Alanya Şubesi Baş Antrenörü ve Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel boks kulübü olan Kadıköy Boks Kulübünün yönetim kurulu üyesi olan Ersun Koçak’a tarihi görev verildi.

Dünyaya Boks sporunu sevdiren Muhammed Ali ve dünyanın en iyi boksörleri Mike Tyson, Lennox Lewis,  Evandwr Holyfield, Vitamini Klitschko ve 30 Ekim 2015 te dünyaya gözlerini yuman gururumuz Sinan Şamil Sam gibi boksörlerin kemer maçına çıktığı,Türkiye’den TV 8,5’ta  canı yayınladığı WBC boks gecesinde Alanya’dan Ersun Koçak boksörlerin köşelerinde toplam 8 maçta yer aldı.

Kadıköy Boks Kulübü Alanya Şubesi sahibi Ersun Koçak, “Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel boks kulübü olan Kadıköy Boks Kulübü olarak bölgemizdeki yetenekli gençlerle daha iyi şeyler yapacagiz. Bu daha başlangıç”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop