mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaymakam Ürkmezer Ali Efendi’de İftarını Açtı

Gündem 16.04.2022 - 08:39, Güncelleme: 16.04.2022 - 08:40
 

Kaymakam Ürkmezer Ali Efendi’de İftarını Açtı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Ali Efendi Köyünü ziyaret ederek Sever Ailesin İftarına misafir oldu

Sever ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Ali Arlı, SYDV Müdürü Fikret Namal, Alanyaspor Başkan Yardımcısı Enver Vural, Mahalle Muhtarı Rüştü Vural ile birlikte Sever ailesinin iftar sofrasına konuk oldu ve aile ile birlikte iftar yaptı. İftarın ardından Ali ve Emine Sever ailesi ile sohbet eden Kaymakam Ürkmezer ailenin oğlu Alihan Sever’in eğitim durumu ile ilgili konuşarak Alihan’a kitap hediye etti ve eğitim hayatında başarılar diledi. Sever ailesi Kaymakam Ürkmezer ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan iftarın ardından Ali Efendi köy halkı ile bir arada olan Kaymakam Ürkmezer vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların istek ve dileklerini dinledi.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Ali Efendi Köyünü ziyaret ederek Sever Ailesin İftarına misafir oldu

Sever ailesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Ali Arlı, SYDV Müdürü Fikret Namal, Alanyaspor Başkan Yardımcısı Enver Vural, Mahalle Muhtarı Rüştü Vural ile birlikte Sever ailesinin iftar sofrasına konuk oldu ve aile ile birlikte iftar yaptı. İftarın ardından Ali ve Emine Sever ailesi ile sohbet eden Kaymakam Ürkmezer ailenin oğlu Alihan Sever’in eğitim durumu ile ilgili konuşarak Alihan’a kitap hediye etti ve eğitim hayatında başarılar diledi. Sever ailesi Kaymakam Ürkmezer ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan iftarın ardından Ali Efendi köy halkı ile bir arada olan Kaymakam Ürkmezer vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların istek ve dileklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop