mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Değirmenci’den Büyükşehir’e Kınama!

Gündem 17.05.2022 - 15:05, Güncelleme: 17.05.2022 - 15:05
 

Değirmenci’den Büyükşehir’e Kınama!

Alanya Belediye Meclisi’nin turizm tesislerinin yıkılarak yerlerine konut yapılmasını önlemek için aldığı kararın Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ret edilmesinin yankıları sürüyor. Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Belediyesi’nin aldığı kararın arkasında olduklarını, Büyükşehir’in ret kararını kınadıklarını belirterek, ““Sadede müteahhitlerin konut yaparak para kazanmasını temin etmek adına Alanya’nın geleceğini de dar boğaza sokmamalıyız.” dedi.

Alanya Belediye Meclisi’nin Mart ayında ilçede bulunan turizm tesislerinin yıkılarak yerlerine konut yapılmasını önlemek için aldığı karar dün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oyları ile reddedilmesi Alanya’da tepkilere neden oldu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ret kararının tamamen siyasi olduğunu belirterek sert açıklamalarda bulunmasının ardından turizm camiasından da tepki dolu değerlendirmeler geldi.  “BÜYÜKŞEHİR’İN RET KARARINI KINIYORUZ” Alanya Otelciler Pansiyoncular Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Belediyesi’nin daha önce almış olduğu kararın doğru olduğunu ve sonuna kadar arkasında olduklarını vurguladı. Alanya’nın tüm ekonomik dinamiklerinin düşünülüp tarım, turizm, ticaretini hep birlikte şekillendirmek gerektiğini belirten Değirmenci, “Sadede müteahhitlerin konut yaparak para kazanmasını temin etmek adına Alanya’nın geleceğini de dar boğaza sokmamalıyız. O yüzden Alanya Belediyesi’nin bu konuda almış olduğu kararın arkasındaydık. Şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu konudaki ret kararını kınıyoruz” dedi.  MÜTEAHHİTLER KAZANIYOR AMA GELECEK İÇİN TEHLİKELİ Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Belediyesi’nin ilçe içindeki bu tip kararlarına destek vermesi gerektiğinin altını çizen Değirmenci, “Ben Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve şehrimizin arkasındayım. Bu kararın kabul edilmesi gerekiyordu. Tamamen inşaat sektörü ile bir şehri düşünmek, sadece inşaat sektörüne dayandırmak doğru değil. İnşaat sektörü dinamiklerden bir tanesidir. O da olmazsa olmazdır ama şehrin geleceği açısından otellerimiz, tesislerimiz, ticaretimiz, tarımımız hepsi dengeli bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir.  Turizm açısından tesis ihtiyacımız var. Turistlerin merkeze gelmesi lazım. Şuanda günü birlik kazanç sağlanıyor, müteahhitler yüksek fiyatlara yabancılara satıyorlar, iyi de para kazanıyorlar. Ama bunlar Alanya’nın geleceği açısından tehlike arz ediyor bunlar” diye konuştu.
Alanya Belediye Meclisi’nin turizm tesislerinin yıkılarak yerlerine konut yapılmasını önlemek için aldığı kararın Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ret edilmesinin yankıları sürüyor. Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Belediyesi’nin aldığı kararın arkasında olduklarını, Büyükşehir’in ret kararını kınadıklarını belirterek, ““Sadede müteahhitlerin konut yaparak para kazanmasını temin etmek adına Alanya’nın geleceğini de dar boğaza sokmamalıyız.” dedi.

Alanya Belediye Meclisi’nin Mart ayında ilçede bulunan turizm tesislerinin yıkılarak yerlerine konut yapılmasını önlemek için aldığı karar dün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oyları ile reddedilmesi Alanya’da tepkilere neden oldu. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ret kararının tamamen siyasi olduğunu belirterek sert açıklamalarda bulunmasının ardından turizm camiasından da tepki dolu değerlendirmeler geldi. 

“BÜYÜKŞEHİR’İN RET KARARINI KINIYORUZ”
Alanya Otelciler Pansiyoncular Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Belediyesi’nin daha önce almış olduğu kararın doğru olduğunu ve sonuna kadar arkasında olduklarını vurguladı. Alanya’nın tüm ekonomik dinamiklerinin düşünülüp tarım, turizm, ticaretini hep birlikte şekillendirmek gerektiğini belirten Değirmenci, “Sadede müteahhitlerin konut yaparak para kazanmasını temin etmek adına Alanya’nın geleceğini de dar boğaza sokmamalıyız. O yüzden Alanya Belediyesi’nin bu konuda almış olduğu kararın arkasındaydık. Şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu konudaki ret kararını kınıyoruz” dedi. 
MÜTEAHHİTLER KAZANIYOR AMA GELECEK İÇİN TEHLİKELİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Belediyesi’nin ilçe içindeki bu tip kararlarına destek vermesi gerektiğinin altını çizen Değirmenci, “Ben Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve şehrimizin arkasındayım. Bu kararın kabul edilmesi gerekiyordu. Tamamen inşaat sektörü ile bir şehri düşünmek, sadece inşaat sektörüne dayandırmak doğru değil. İnşaat sektörü dinamiklerden bir tanesidir. O da olmazsa olmazdır ama şehrin geleceği açısından otellerimiz, tesislerimiz, ticaretimiz, tarımımız hepsi dengeli bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir.  Turizm açısından tesis ihtiyacımız var. Turistlerin merkeze gelmesi lazım. Şuanda günü birlik kazanç sağlanıyor, müteahhitler yüksek fiyatlara yabancılara satıyorlar, iyi de para kazanıyorlar. Ama bunlar Alanya’nın geleceği açısından tehlike arz ediyor bunlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop