mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da pkk Sempatizanı Öğrenciye Burs İddiası

Gündem 26.12.2022 - 19:30, Güncelleme: 26.12.2022 - 19:47
 

Alanya’da pkk Sempatizanı Öğrenciye Burs İddiası

Alanya'da faaliyet gösteren bir derneğin 'pkk Sempatizanı' olduğu iddia edilen bir öğrenciye burs verdiği iddiası üzerine Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr. Yavuz Uysal yazılı bir açıklama yaparak, ismi geçen derneği sert bir dille uyardı.

Alanya'da öğrenim gördüğü süre zarfında bir dernekten burs aldığı iddia edilen F.Ö adlı şahsın sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü öven paylaşımlarının ortaya çıkması sonrası tepkiler gecikmedi. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr. Yavuz Uysal yazılı bir açıklama yaparak bahsi geçen derneği sert bir dille uyardı.Başkan Uysal yapmış olduğu açıklamasında;  "Değerli Alanyalılar, Saygıdeğer Hemşehrilerim; Üzüntüyle görmekteyiz ki devletimiz gece gündüz, tüm güç ve kuvveti ile terör örgütleri ile mücadele ederken, şehitler verip, kan dökerken dernek adı altında terör örgütlerine elaman temini yapmayı görev edinmiş yapıları görmekteyiz.  Çağdaş Yaşamı Destekleme adıyla ortaya çıkan, ancak ne hikmetse Türk Devleti ve Türk Milletine husumet besleyen yapıların odağı olan bu gafiller yine bizi şaşırtmadı. Alanya'da olduğu sürede Türk bayrağının arkasına saklanan ancak sonrasında esas yüzünü ortaya koyan F. Ö. adında ve pkk yandaşı olduğu her platformda görünen bu öğrenci bozuntusunun Alanya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin bursuyla öğrenim hayatını geçirdiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği sözümüz size işitin! Uyarımız size dikkate alın! Alanya Ülkü Ocakları olarak faaliyetlerinizi takip etmekteyiz. Alanya hiç bir terör örgütü mensubunun, hic bir bölücü faaliyetin merkezi olmayacaktır. Bu amaçla hareket edenler bilmelidir ki nefesimiz ensenizde, gözümüz üzerinizdedir. Türk Milletinin 57. Alayı olmayı her daim şeref sayan Ülkü Ocakları, bu ve benzeri konularda her zaman devletinin yanında, Türk Milletinin hizmetindedir. Unutulmamalıdır ki bu aziz vatanın zerresine düşmanlık eden, karşısında dimdik Ülkücüleri görecektir" ifadelerine yer verdi.   F.Ö. adlı 'pkk Sempatizanı' olduğu iddia edilen şahsın işte o paylaşımı:  
Alanya'da faaliyet gösteren bir derneğin 'pkk Sempatizanı' olduğu iddia edilen bir öğrenciye burs verdiği iddiası üzerine Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr. Yavuz Uysal yazılı bir açıklama yaparak, ismi geçen derneği sert bir dille uyardı.

Alanya'da öğrenim gördüğü süre zarfında bir dernekten burs aldığı iddia edilen F.Ö adlı şahsın sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü öven paylaşımlarının ortaya çıkması sonrası tepkiler gecikmedi. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç.Dr. Yavuz Uysal yazılı bir açıklama yaparak bahsi geçen derneği sert bir dille uyardı.Başkan Uysal yapmış olduğu açıklamasında; 

"Değerli Alanyalılar, Saygıdeğer Hemşehrilerim;

Üzüntüyle görmekteyiz ki devletimiz gece gündüz, tüm güç ve kuvveti ile terör örgütleri ile mücadele ederken, şehitler verip, kan dökerken dernek adı altında terör örgütlerine elaman temini yapmayı görev edinmiş yapıları görmekteyiz.  Çağdaş Yaşamı Destekleme adıyla ortaya çıkan, ancak ne hikmetse Türk Devleti ve Türk Milletine husumet besleyen yapıların odağı olan bu gafiller yine bizi şaşırtmadı. Alanya'da olduğu sürede Türk bayrağının arkasına saklanan ancak sonrasında esas yüzünü ortaya koyan F. Ö. adında ve pkk yandaşı olduğu her platformda görünen bu öğrenci bozuntusunun Alanya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin bursuyla öğrenim hayatını geçirdiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği sözümüz size işitin! Uyarımız size dikkate alın! Alanya Ülkü Ocakları olarak faaliyetlerinizi takip etmekteyiz. Alanya hiç bir terör örgütü mensubunun, hic bir bölücü faaliyetin merkezi olmayacaktır.
Bu amaçla hareket edenler bilmelidir ki nefesimiz ensenizde, gözümüz üzerinizdedir. Türk Milletinin 57. Alayı olmayı her daim şeref sayan Ülkü Ocakları, bu ve benzeri konularda her zaman devletinin yanında, Türk Milletinin hizmetindedir. Unutulmamalıdır ki bu aziz vatanın zerresine düşmanlık eden, karşısında dimdik Ülkücüleri görecektir" ifadelerine yer verdi. 

 F.Ö. adlı 'pkk Sempatizanı' olduğu iddia edilen şahsın işte o paylaşımı:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop