mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya Büyükşehir Belediyesi depremzedeler için Doğu Garajı Giyim Bankası açtı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2023 - 14:50, Güncelleme: 11.02.2023 - 14:41
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi depremzedeler için Doğu Garajı Giyim Bankası açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi depremzedeler için Doğu Garajı Giyim Bankası açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde depremzedeler için giyim bankası kurdu. Kadın-çocuk ve erkek olmak üzere iki bölümden oluşan mağaza haftanın 7 günü kadar hizmet verecek.Antalya Büyükşehir Belediyesi deprem bölgelerinden Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Cam Piramit’in ardından Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi altında 2 mağazadan oluşan Giyim Bankası oluşturdu. Giyim mağazalarında monttan paltoya, iç çamaşırından eldivene, ayakkabıdan bebek kıyafetlerine varıncaya kadar tüm ihtiyaçlar bulunuyor. Cam Piramit Afet Merkezi’ne bağışlanan yardımlardan seçilen ürünler düzenli bir şekilde giyim bankasının raflarında yer alıyor.Haftanın 7 günü hizmete açıkDepremzedeler, Doğu Garajı Giyim Bankası’ndan haftanın 7 günü sabah 8.30’dan akşam 17.30’a kadar yararlanabilecek. Giyim Bankası’na gelen depremzedeler, tüm kıyafet ihtiyaçlarını temin ederken, çocukları da alan içinde oluşturulan oyun alanında vakit geçirebiliyor.İhtiyaçlarını kendileri seçecekDeprem bölgesinde yaşayan vatandaşların yaşadıkları bölgelere göre Türkiye’nin çeşitli illerine konaklamak üzere sevk edildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Antalya’ya gelen depremzedelere de yardımların ulaştırıldığını ifade etti. Demir, şu bilgileri verdi: “Başkanımızın talimatıyla kurmuş olduğumuz Cam Piramit Yardım Merkezi’nde gönüllülerin bağışladığı her türlü malzemeyi Antalya’ya ulaşan depremzedelere de destek olarak sunuyoruz. Bugün itibariyle Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde iki adet büyük mağazayı konfeksiyon haline getirdik. Burada depremzedelerimizin ihtiyaçlarını kendilerinin seçerek almaları için imkan tanıyoruz. Cam Piramit’e gelen depremzedelerimizi de ring seferi düzenleyerek Doğu Garajı’ndaki mağazamıza götürüp, ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi depremzedeler için Doğu Garajı Giyim Bankası açtı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde depremzedeler için giyim bankası kurdu. Kadın-çocuk ve erkek olmak üzere iki bölümden oluşan mağaza haftanın 7 günü kadar hizmet verecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi deprem bölgelerinden Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Cam Piramit’in ardından Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi altında 2 mağazadan oluşan Giyim Bankası oluşturdu. Giyim mağazalarında monttan paltoya, iç çamaşırından eldivene, ayakkabıdan bebek kıyafetlerine varıncaya kadar tüm ihtiyaçlar bulunuyor. Cam Piramit Afet Merkezi’ne bağışlanan yardımlardan seçilen ürünler düzenli bir şekilde giyim bankasının raflarında yer alıyor.

Haftanın 7 günü hizmete açık
Depremzedeler, Doğu Garajı Giyim Bankası’ndan haftanın 7 günü sabah 8.30’dan akşam 17.30’a kadar yararlanabilecek. Giyim Bankası’na gelen depremzedeler, tüm kıyafet ihtiyaçlarını temin ederken, çocukları da alan içinde oluşturulan oyun alanında vakit geçirebiliyor.

İhtiyaçlarını kendileri seçecek
Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların yaşadıkları bölgelere göre Türkiye’nin çeşitli illerine konaklamak üzere sevk edildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Demir, Antalya’ya gelen depremzedelere de yardımların ulaştırıldığını ifade etti. Demir, şu bilgileri verdi: “Başkanımızın talimatıyla kurmuş olduğumuz Cam Piramit Yardım Merkezi’nde gönüllülerin bağışladığı her türlü malzemeyi Antalya’ya ulaşan depremzedelere de destek olarak sunuyoruz. Bugün itibariyle Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde iki adet büyük mağazayı konfeksiyon haline getirdik. Burada depremzedelerimizin ihtiyaçlarını kendilerinin seçerek almaları için imkan tanıyoruz. Cam Piramit’e gelen depremzedelerimizi de ring seferi düzenleyerek Doğu Garajı’ndaki mağazamıza götürüp, ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop