mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kayıp Alman kadın için su kuyuları didik didik aranıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2023 - 16:52, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:22
 

Kayıp Alman kadın için su kuyuları didik didik aranıyor

Kayıp Alman kadın için su kuyuları didik didik aranıyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde 5 gün önce kaybolan Alman kadın turisti arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler aramalarını bölgedeki tarımsal sulamada kullanılan su kuyularında yoğunlaştırdı.Alanya’nın İncekum Mahallesi’nde bulunan bir otele tatile gelen ve sabah erken saatlerde otelden çıkarak 5 gündür kendisinden haber alınamayan Alman kadın turist için ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor. Alman Annegret Kandzorra Linow (72), kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte 5 gün önce Alanya’ya tatile geldi. O günün sabahı tek başına ayakkabılarını giymeden çoraplı olarak dışarı çıkan yaşlı kadından o gün bugündür haber alınamıyor. Çok sayıda jandarma, jandarma komando, Afet ve Acil Durum Alanya (AFAD) ile Acil Hava Arama Kurtarma Manavgat ekibinin katıldığı arama çalışmalarında 5. günde herhangi bir ize ulaşılamadı. 4 gün boyunca otelin yakınında bulunan tüm ormanlık alan ve çevresinde bulunan mezarlıklar, muz seraları, bağ/bahçeler ve metruk evler didik didik aranmasının ardından, bugün çalışmalar bölgedeki su kuyularına çevrildi. İlçe Jandarma Komutanlığının belirlediği kuyuların çevresinde ve içinde dalgıçlar tarafından arama yapıldı.Çalışmalarda AFAD dalgıç timi ve JAK Timi yer aldı.Arama kurtarma ekip lideri Ramazan Başkan, "Dalış ekibi olarak buradayız. Bölgede oldukça fazla su kuyusu olduğu belirlendi. 5-10 metre derinlikleri var. Jandarma tarafından belirlenen 6 kuyuda dalış işlemi yaptık. Kuyulardan dalışlarda herhangi bir şeye rastlamadık. Diğer kuyularda çalışmalar devam edecek" dedi.Dalışı gerçekleştiren arama kurtarma ekip lideri Ali Uygur, "Çok geniş bir ekip var. Jandarma koordinesinde alan içindeki kuyular tespit edildi. Koordinatları bize ve ekiplere verildi. O kuyulara tek tek bakıyoruz. İnşallah bir sonuca ulaşırız. Herkes canla başla çalışıyor" diye konuştu.
Kayıp Alman kadın için su kuyuları didik didik aranıyor
Antalya’nın Alanya ilçesinde 5 gün önce kaybolan Alman kadın turisti arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler aramalarını bölgedeki tarımsal sulamada kullanılan su kuyularında yoğunlaştırdı.
Alanya’nın İncekum Mahallesi’nde bulunan bir otele tatile gelen ve sabah erken saatlerde otelden çıkarak 5 gündür kendisinden haber alınamayan Alman kadın turist için ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor. Alman Annegret Kandzorra Linow (72), kızı, damadı ve torunlarıyla birlikte 5 gün önce Alanya’ya tatile geldi. O günün sabahı tek başına ayakkabılarını giymeden çoraplı olarak dışarı çıkan yaşlı kadından o gün bugündür haber alınamıyor. Çok sayıda jandarma, jandarma komando, Afet ve Acil Durum Alanya (AFAD) ile Acil Hava Arama Kurtarma Manavgat ekibinin katıldığı arama çalışmalarında 5. günde herhangi bir ize ulaşılamadı. 4 gün boyunca otelin yakınında bulunan tüm ormanlık alan ve çevresinde bulunan mezarlıklar, muz seraları, bağ/bahçeler ve metruk evler didik didik aranmasının ardından, bugün çalışmalar bölgedeki su kuyularına çevrildi. İlçe Jandarma Komutanlığının belirlediği kuyuların çevresinde ve içinde dalgıçlar tarafından arama yapıldı.
Çalışmalarda AFAD dalgıç timi ve JAK Timi yer aldı.
Arama kurtarma ekip lideri Ramazan Başkan, "Dalış ekibi olarak buradayız. Bölgede oldukça fazla su kuyusu olduğu belirlendi. 5-10 metre derinlikleri var. Jandarma tarafından belirlenen 6 kuyuda dalış işlemi yaptık. Kuyulardan dalışlarda herhangi bir şeye rastlamadık. Diğer kuyularda çalışmalar devam edecek" dedi.
Dalışı gerçekleştiren arama kurtarma ekip lideri Ali Uygur, "Çok geniş bir ekip var. Jandarma koordinesinde alan içindeki kuyular tespit edildi. Koordinatları bize ve ekiplere verildi. O kuyulara tek tek bakıyoruz. İnşallah bir sonuca ulaşırız. Herkes canla başla çalışıyor" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop