mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Çocukların Karne Heyecanına Ortak Oldu

Gündem 19.01.2024 - 15:53, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:53
 

Başkan Yücel Çocukların Karne Heyecanına Ortak Oldu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle birlikte çocukların karne heyecanına ortak oldu. Başkan Yücel, minik öğrencilere okuma kitabı hediye etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı, bugün düzenlenen karne töreni ile sona erdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulunda çocuklara karne dağıttı. Öğrencilerle sohbet edip karnelerini takdim eden Başkan Yücel, eğitim-öğretime her daim destek olan Alanya Belediyesi’nin çocukların gelişimi ve öğrenimine katkı sağlamak amacıyla hazırlattığı okuma kitaplarından da hediye etti. YÜCEL: “HEPİNİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM” Minik öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Yücel, “Adım adım ilerlediğiniz eğitim öğretim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Bol eğlenceli, neşeli ve keyifli bir tatil geçirmenizi umuyorum. Bu süreçte kitap okumayı, ders çalışmayı ihmal etmemelisiniz. Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle birlikte çocukların karne heyecanına ortak oldu. Başkan Yücel, minik öğrencilere okuma kitabı hediye etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı, bugün düzenlenen karne töreni ile sona erdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulunda çocuklara karne dağıttı. Öğrencilerle sohbet edip karnelerini takdim eden Başkan Yücel, eğitim-öğretime her daim destek olan Alanya Belediyesi’nin çocukların gelişimi ve öğrenimine katkı sağlamak amacıyla hazırlattığı okuma kitaplarından da hediye etti.

YÜCEL: “HEPİNİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”

Minik öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Yücel, “Adım adım ilerlediğiniz eğitim öğretim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Bol eğlenceli, neşeli ve keyifli bir tatil geçirmenizi umuyorum. Bu süreçte kitap okumayı, ders çalışmayı ihmal etmemelisiniz. Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop