mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bilal Gömeç Ekibini Güçlendirmeye Devam Ediyor

Gündem 01.09.2022 - 15:29, Güncelleme: 01.09.2022 - 15:29
 

Bilal Gömeç Ekibini Güçlendirmeye Devam Ediyor

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç ekibine iş insanı Bihter Cansevdi’yi de dahil etti. Gömeç seçimi kazandıkları takdirde kadınların daha fazla rekabet avantajı elde edebilmeleri için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç seçime az zaman kala çalışmalarını sürdürüyor. Üyeleri ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Gömeç, bir taraftan da ekibine yeni isimleri dahil ediyor. Son olarak Gömeç’in ekibine iş insanı Bihter Cansevdi de katıldı.  “KADIN GİRİŞİMCİLERLE GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ” Alanya'da kadınların başta ticaret olmak üzere üretim ve sanayide daha fazla yer almaları için projelerinin bulunduğunu açıklayan Gömeç, “Bölgemizde kendini kanıtlamış ve ticarette başarılar elde eden iş insanı Bihter Erbol Cansevdi arkadaşımız da ekibimize katılarak bizlere güç verdi. İş insanı Cansevdi ve ekibimizle, ticarette kadınların daha etkin olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ticarette kendini kanıtlamış iş insanları ile birlikte kadınların daha fazla rekabet avantajı elde edebilmeleri için çalışmalar yürüterek, ALTSO olarak dayanışmayı güçlendiren kurumların başında geleceğiz. Sayın Bihter Erbol Cansevdi gibi başarılı iş insanlarımızın öncülüğünde kadın girişimcilerimizle güçlerimizi birleştirmenin, beraber değerli projelere imza atmanın, Alanya iş dünyasının geleceği adına büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Çünkü biz ekip olarak kadın dayanışmasının, milli hedeflerimizle örtüştüğüne inanıyoruz. İnşallah bundan sonra daha da güçlü olacağız” dedi.  
ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç ekibine iş insanı Bihter Cansevdi’yi de dahil etti. Gömeç seçimi kazandıkları takdirde kadınların daha fazla rekabet avantajı elde edebilmeleri için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç seçime az zaman kala çalışmalarını sürdürüyor. Üyeleri ziyaret ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Gömeç, bir taraftan da ekibine yeni isimleri dahil ediyor. Son olarak Gömeç’in ekibine iş insanı Bihter Cansevdi de katıldı. 

“KADIN GİRİŞİMCİLERLE GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ”

Alanya'da kadınların başta ticaret olmak üzere üretim ve sanayide daha fazla yer almaları için projelerinin bulunduğunu açıklayan Gömeç, “Bölgemizde kendini kanıtlamış ve ticarette başarılar elde eden iş insanı Bihter Erbol Cansevdi arkadaşımız da ekibimize katılarak bizlere güç verdi. İş insanı Cansevdi ve ekibimizle, ticarette kadınların daha etkin olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ticarette kendini kanıtlamış iş insanları ile birlikte kadınların daha fazla rekabet avantajı elde edebilmeleri için çalışmalar yürüterek, ALTSO olarak dayanışmayı güçlendiren kurumların başında geleceğiz. Sayın Bihter Erbol Cansevdi gibi başarılı iş insanlarımızın öncülüğünde kadın girişimcilerimizle güçlerimizi birleştirmenin, beraber değerli projelere imza atmanın, Alanya iş dünyasının geleceği adına büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Çünkü biz ekip olarak kadın dayanışmasının, milli hedeflerimizle örtüştüğüne inanıyoruz. İnşallah bundan sonra daha da güçlü olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop