mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Eşkal belli olduktan sonra güvenlik kamerası akıllarına geldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2023 - 13:17, Güncelleme: 10.01.2023 - 13:11
 

Eşkal belli olduktan sonra güvenlik kamerası akıllarına geldi

Eşkal belli olduktan sonra güvenlik kamerası akıllarına geldi

Antalya’nın Serik ilçesinde hırsızlar, sabaha karşı girdikleri emlakçıdan elektronik eşya ve motosiklet çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı anbean güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, şüphelilerin sonradan fark ettikleri güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği görüldü.Olay, Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezindeki bir emlak ofisinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlar, olay öncesi keşif yaptıktan sonra, pencereden içeri girip önce dükkanda bulunan televizyon ve bazı elektronik malzemeleri çaldı. Ardından çekmeceyi karıştırıp, anahtarlar arasından motosiklete ait olan anahtarı tespit ederek yanlarına aldıkları elektronik eşyalarla birlikte 3 tekerlekli motosiklete binip kayıplara karıştı. Olay anı, iş yeri kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, şüphelilerin sonradan fark ettikleri güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği gözlendi.Emlakçılık işiyle uğraşan Yusuf Öztürk, "Yaklaşık 15 dakika etrafı kolaçan ettikten sonra dükkana giriyorlar. Dükkanın üst katındaki monitörü alıyorlar. Fakat daha değerli bilgisayarı almıyorlar. Akabinde bizim 3 tekerlekli motosikletimiz var. Özellikle bir sürü anahtarın içerisinden motosikletin anahtarını bulup onu alıp kaçıp gidiyorlar. Önce televizyonu alıyorlar, yaklaşık 15 dakika sonra motosikleti çalıştırıp alıp gidiyorlar. Ben ofise sabah geldiğimde yukarı ofise çıktığımda ekranın olmadığını fark ettim. Ondan sonra polisi aradım, kamera kayıtlarına baktım ve hırsızlık olayını net bir şekilde gördük. İlginç olan olay, ofisteki bir sürü anahtardan bize ait olan motosikletin anahtarının tespit edilip bulunması. Daha değerli şeyler alınmıyor ama belli başlı şeyler alınıp motosikletle gidiyorlar" diye konuştu.
Eşkal belli olduktan sonra güvenlik kamerası akıllarına geldi
Antalya’nın Serik ilçesinde hırsızlar, sabaha karşı girdikleri emlakçıdan elektronik eşya ve motosiklet çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı anbean güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, şüphelilerin sonradan fark ettikleri güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği görüldü.
Olay, Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezindeki bir emlak ofisinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlar, olay öncesi keşif yaptıktan sonra, pencereden içeri girip önce dükkanda bulunan televizyon ve bazı elektronik malzemeleri çaldı. Ardından çekmeceyi karıştırıp, anahtarlar arasından motosiklete ait olan anahtarı tespit ederek yanlarına aldıkları elektronik eşyalarla birlikte 3 tekerlekli motosiklete binip kayıplara karıştı. Olay anı, iş yeri kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, şüphelilerin sonradan fark ettikleri güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği gözlendi.
Emlakçılık işiyle uğraşan Yusuf Öztürk, "Yaklaşık 15 dakika etrafı kolaçan ettikten sonra dükkana giriyorlar. Dükkanın üst katındaki monitörü alıyorlar. Fakat daha değerli bilgisayarı almıyorlar. Akabinde bizim 3 tekerlekli motosikletimiz var. Özellikle bir sürü anahtarın içerisinden motosikletin anahtarını bulup onu alıp kaçıp gidiyorlar. Önce televizyonu alıyorlar, yaklaşık 15 dakika sonra motosikleti çalıştırıp alıp gidiyorlar. Ben ofise sabah geldiğimde yukarı ofise çıktığımda ekranın olmadığını fark ettim. Ondan sonra polisi aradım, kamera kayıtlarına baktım ve hırsızlık olayını net bir şekilde gördük. İlginç olan olay, ofisteki bir sürü anahtardan bize ait olan motosikletin anahtarının tespit edilip bulunması. Daha değerli şeyler alınmıyor ama belli başlı şeyler alınıp motosikletle gidiyorlar" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop