mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Bağışlar 'Mahmutlar İçin Yeni Bir Milat '

Spor 31.10.2022 - 11:03, Güncelleme: 31.10.2022 - 11:03
 

Bağışlar 'Mahmutlar İçin Yeni Bir Milat '

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, haftasonu Mahmutlar ' da ilk kez kendi sahalarında oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Antalya Kunduspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, türbinleri dolduran taraftarlar Mahmutlar halkına teşekkür etti ve Mahmutlarspor olarak kendi sahamızda ilk kez oynadığımız maç ile gururlandık, bu maç Mahmutlar ve Mahmutlarspor için yeni bir milat olacak dedi.

Bağışlar, yazılı olarak yapmış olduğu açıklamasında;  Mahmutlarspor önceki dönem Kulüp Başkanlarımız, Mahalle muhtarlarımız, mahallemizin siyasi parti temsilcileri, Mahmutlar' da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Alanya spor kamuoyu , antrenörlerimiz, Okul müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve Mahmutlar ' lı hemşehrilerimiz ile birlikte,  Bugün, Mia İnvest Mahmutlarspor olarak, Alanya Belediye' miz ile birlikte mahallemize kazandırdığımız spor merkezinde ilk maçımıza çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşadık,takımımız da galibiyet ile de bu gururu taçlandırdı.  Ciddi bir bütçe ve maliyet ile mahallemize kazandırdığımız bu tesis için Alanya Belediye' miz ile birlikte, önümüzdeki günlerde mutlaka bir açılış programı organize edeceğiz. Gençlerimiz, geleceğimizdir.. Gençlerimize değer vermeye ve onların hizmetkârı olmaya devam ediyoruz. Bizim için çok anlamlı ve özel olan böyle bir günde, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz, hep birlikte daha güzel günlerde buluşacağız inşallah. Niyeti doğru olanın görünmez orduları vardır.. Görünmez ordulara selâm olsun " Bu paylaşımın arkasından , onlarca vatandaştan destek ve teşekkür mesajı geldi. Yaklaşık bin kişiye yakın taraftarın izlediği maçta Mahmutlarspor rakibini yenerek grubunda liderlik koltuğuna oturdu. Mahmutlarspor başkanı Yılmaz BAĞIŞLAR ' a ve Alanya Belediyesine ciddi bütçe ile kazandırılan spor merkezi için teşekkür eden vatandaşlar " sporun birleştirici ruhu ile Mahmutlar ' ı bir araya getirdiniz " yorumları yaparak destek verdi. Alanya Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde açılış programı düzenleneceği öğrenilen spor merkezinden bölge okul öğrencilerinin geleneksel okçuluk sporu aktiviteleri, Mahmutlarspor futbol akademisi gibi branşlarda gençlere hizmet vermeye başladığı bildirildi.
Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, haftasonu Mahmutlar ' da ilk kez kendi sahalarında oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Antalya Kunduspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, türbinleri dolduran taraftarlar Mahmutlar halkına teşekkür etti ve Mahmutlarspor olarak kendi sahamızda ilk kez oynadığımız maç ile gururlandık, bu maç Mahmutlar ve Mahmutlarspor için yeni bir milat olacak dedi.

Bağışlar, yazılı olarak yapmış olduğu açıklamasında; 

Mahmutlarspor önceki dönem Kulüp Başkanlarımız, Mahalle muhtarlarımız, mahallemizin siyasi parti temsilcileri, Mahmutlar' da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Alanya spor kamuoyu , antrenörlerimiz, Okul müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve Mahmutlar ' lı hemşehrilerimiz ile birlikte, 

Bugün, Mia İnvest Mahmutlarspor olarak, Alanya Belediye' miz ile birlikte mahallemize kazandırdığımız spor merkezinde ilk maçımıza çıkmanın heyecanını ve gururunu yaşadık,takımımız da galibiyet ile de bu gururu taçlandırdı. 

Ciddi bir bütçe ve maliyet ile mahallemize kazandırdığımız bu tesis için Alanya Belediye' miz ile birlikte, önümüzdeki günlerde mutlaka bir açılış programı organize edeceğiz.

Gençlerimiz, geleceğimizdir..
Gençlerimize değer vermeye ve onların hizmetkârı olmaya devam ediyoruz.

Bizim için çok anlamlı ve özel olan böyle bir günde, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz, hep birlikte daha güzel günlerde buluşacağız inşallah.

Niyeti doğru olanın görünmez orduları vardır..
Görünmez ordulara selâm olsun "

Bu paylaşımın arkasından , onlarca vatandaştan destek ve teşekkür mesajı geldi.

Yaklaşık bin kişiye yakın taraftarın izlediği maçta Mahmutlarspor rakibini yenerek grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Mahmutlarspor başkanı Yılmaz BAĞIŞLAR ' a ve Alanya Belediyesine ciddi bütçe ile kazandırılan spor merkezi için teşekkür eden vatandaşlar " sporun birleştirici ruhu ile Mahmutlar ' ı bir araya getirdiniz " yorumları yaparak destek verdi.
Alanya Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde açılış programı düzenleneceği öğrenilen spor merkezinden bölge okul öğrencilerinin geleneksel okçuluk sporu aktiviteleri, Mahmutlarspor futbol akademisi gibi branşlarda gençlere hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop