mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'daki Cinayet İçin Ormanda Keşif Yapıldı

Gündem 10.01.2024 - 09:45, Güncelleme: 10.01.2024 - 09:45
 

Alanya'daki Cinayet İçin Ormanda Keşif Yapıldı

Alanya'da 2023’te ormanlık alanda yaşanan cinayet ile ilgili keşif yapıldı. Keşif için arkadaşını kazara vurduğu iddia edilen 13 yaşındaki K.G. tutuklu bulunduğu Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Alanya’ya getirildi.

Alanya’da geçen yıl yaşanan olayda 12 yaşındaki K.G. arkadaşı Hasan Kölüşlü'yü ormanda iddiaya göre, kazara av tüfeği ile vurarak öldürmüştü. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nce 2023’te yaşanan olayla ilgili önceki gün ormanda keşif çalışması yapıldı. Ormandaki cinayet keşfi için K.G. tutuklu bulunduğu Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Alanya’ya getirildi.  Keşif sırasında jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Keşifte K.G. ormanlık alanda olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. OLAYIN GEÇMİŞİ Olay, 19 Nisan 2023 tarihinde Elikesik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, avlanmak için gittikleri ormanlık alanda arkadaşıyla şakalaşan K.G’nin (13) elindeki av tüfeği kazara ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği gencin arkadaşı Hasan Kölüşlü (12) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kölüşlü’nün cenazesi savcı ve jandarma incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na götürüldü. Olayın şüphelisi K.G. jandarma tarafından av tüfeğiyle birlikte gözaltına alındı. Alanya Adliyesi Çocuk Mahkemesi’ne çıkartılan 12 yaşındaki K.G. avukat aracılığı ile ifadesinin alınmasının ardından tutuklanarak Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. 
Alanya'da 2023’te ormanlık alanda yaşanan cinayet ile ilgili keşif yapıldı. Keşif için arkadaşını kazara vurduğu iddia edilen 13 yaşındaki K.G. tutuklu bulunduğu Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Alanya’ya getirildi.

Alanya’da geçen yıl yaşanan olayda 12 yaşındaki K.G. arkadaşı Hasan Kölüşlü'yü ormanda iddiaya göre, kazara av tüfeği ile vurarak öldürmüştü. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nce 2023’te yaşanan olayla ilgili önceki gün ormanda keşif çalışması yapıldı. Ormandaki cinayet keşfi için K.G. tutuklu bulunduğu Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Alanya’ya getirildi.  Keşif sırasında jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Keşifte K.G. ormanlık alanda olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.


OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 19 Nisan 2023 tarihinde Elikesik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, avlanmak için gittikleri ormanlık alanda arkadaşıyla şakalaşan K.G’nin (13) elindeki av tüfeği kazara ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği gencin arkadaşı Hasan Kölüşlü (12) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kölüşlü’nün cenazesi savcı ve jandarma incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na götürüldü. Olayın şüphelisi K.G. jandarma tarafından av tüfeğiyle birlikte gözaltına alındı. Alanya Adliyesi Çocuk Mahkemesi’ne çıkartılan 12 yaşındaki K.G. avukat aracılığı ile ifadesinin alınmasının ardından tutuklanarak Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop