mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Turizmciye Müjdeli Haberi Başkan Toklu Duyurdu

Siyaset 25.01.2023 - 17:50, Güncelleme: 25.01.2023 - 17:50
 

Turizmciye Müjdeli Haberi Başkan Toklu Duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İş Dünyası Buluşmasında turizm sektörüne ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Turizm camiasını yakından ilgilendiren önemli gelişmeyi Alanya'da ki turizmcilere duyuran AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu;

"İzmir İş Dünyası Buluşmasında turizm sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Nureddin Nebati, "Turizmin 12 aya ve ülke çapına yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda; turizm sektöründe çalışan personelin tüm yıl çalışabilmesi ve nitelikli personel istihdamının kalıcı hale getirilmesi için yeni bir destek sistemi düzenliyoruz." dedi. Alanya'mızın bacasız sanayisi turizmin sürdürebilirliğini arttırmak, turizmi 12 aya çıkarabilmek bölgemiz için oldukça önemli. Turizm tesislerine, yaz ve kış sezonlarında çalışmaları durumunda SGK prim desteği Devletimiz tarafından sağlanacak. Böylelikte turizm sektöründe istihdamı korumuş olacağız.  Bu destek kapsamında, prime esas kazanç alt sınırının iki katını geçmemek şartıyla, bildirilen prime esas kazanç üzerinden hesaplanan sigortalı ve işveren hissesi primlerinin tamamını hazinece yani hükümetimizce karşılanacak. Hükümetimiz her zaman işçinin ve iş verenin yanında olmuştur. Turizmin 12 aya yayılması için beklediğimiz, dile getirdiğimiz bir teşkivikti. Alanya'mızı yakından ilgilendiren söz konusu iyileştirmeler ve desteklerle çok daha fazla tesisimiz kışın açık kalabilecek. Buda istihdamın artmasına mevsimsellikten dolayı turizm sektörümüzün yaşadığı iş gücü kaybının önüne geçecektir.  Turizm sektörümüze hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İş Dünyası Buluşmasında turizm sektörüne ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Turizm camiasını yakından ilgilendiren önemli gelişmeyi Alanya'da ki turizmcilere duyuran AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu;

"İzmir İş Dünyası Buluşmasında turizm sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Nureddin Nebati, "Turizmin 12 aya ve ülke çapına yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda; turizm sektöründe çalışan personelin tüm yıl çalışabilmesi ve nitelikli personel istihdamının kalıcı hale getirilmesi için yeni bir destek sistemi düzenliyoruz." dedi. Alanya'mızın bacasız sanayisi turizmin sürdürebilirliğini arttırmak, turizmi 12 aya çıkarabilmek bölgemiz için oldukça önemli. Turizm tesislerine, yaz ve kış sezonlarında çalışmaları durumunda SGK prim desteği Devletimiz tarafından sağlanacak. Böylelikte turizm sektöründe istihdamı korumuş olacağız. 

Bu destek kapsamında, prime esas kazanç alt sınırının iki katını geçmemek şartıyla, bildirilen prime esas kazanç üzerinden hesaplanan sigortalı ve işveren hissesi primlerinin tamamını hazinece yani hükümetimizce karşılanacak. Hükümetimiz her zaman işçinin ve iş verenin yanında olmuştur. Turizmin 12 aya yayılması için beklediğimiz, dile getirdiğimiz bir teşkivikti. Alanya'mızı yakından ilgilendiren söz konusu iyileştirmeler ve desteklerle çok daha fazla tesisimiz kışın açık kalabilecek. Buda istihdamın artmasına mevsimsellikten dolayı turizm sektörümüzün yaşadığı iş gücü kaybının önüne geçecektir. 

Turizm sektörümüze hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop