mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İşte Alanya'da Kurban Kesim Ücretleri

Gündem 08.06.2023 - 11:14, Güncelleme: 08.06.2023 - 11:14
 

İşte Alanya'da Kurban Kesim Ücretleri

Alanya Kaymakamlığı tarafından Alanya’da kurban satış ve kesim yerleri belirlenirken, kesim ücretleri de netleşti.

Alanya Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu 27 Haziran’da gerçekleştirilecek Kurban Bayramı öncesi, kurban kesim ve satış yerlerini ilişkin karar aldı. Komisyon kararına göre kurban satış yerleri Oba Mahallesi Bucakoluk Mevkii, Mahmutlar Mahallesi Sanayi Sitesi Altı, Konaklı Menderes Bulvarı ve Demirtaş Yeniadamlar Camii Önü olarak belirlendi. Kurban kesim yerleri için ise Payallar Mahallesi Payallar Hizmet binası önü, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Eşkilik Düğün Salonunun bahçesi kararlaştırıldı. KESİM ÜCRETİ BELİRLENDİ Kurban kesim ücretlerine yönelik belirlemenin de yapıldığı komisyonda, büyükbaş için bin 500 lira küçükbaş için 500 lira kesim ücreti alınacak. Belirlenen fiyatların üzerinde ücret talep edilemeyecek. Alanya Belediyesi, ücretsiz kesim yerleri oluşturacak ve kesim işlemleri randevu sistemi ile gerçekleştirilecek. Kurban satışları 28 Haziran saat 17.00’da sonlandırılacak.  
Alanya Kaymakamlığı tarafından Alanya’da kurban satış ve kesim yerleri belirlenirken, kesim ücretleri de netleşti.

Alanya Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu 27 Haziran’da gerçekleştirilecek Kurban Bayramı öncesi, kurban kesim ve satış yerlerini ilişkin karar aldı. Komisyon kararına göre kurban satış yerleri Oba Mahallesi Bucakoluk Mevkii, Mahmutlar Mahallesi Sanayi Sitesi Altı, Konaklı Menderes Bulvarı ve Demirtaş Yeniadamlar Camii Önü olarak belirlendi. Kurban kesim yerleri için ise Payallar Mahallesi Payallar Hizmet binası önü, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Eşkilik Düğün Salonunun bahçesi kararlaştırıldı.

KESİM ÜCRETİ BELİRLENDİ

Kurban kesim ücretlerine yönelik belirlemenin de yapıldığı komisyonda, büyükbaş için bin 500 lira küçükbaş için 500 lira kesim ücreti alınacak. Belirlenen fiyatların üzerinde ücret talep edilemeyecek. Alanya Belediyesi, ücretsiz kesim yerleri oluşturacak ve kesim işlemleri randevu sistemi ile gerçekleştirilecek. Kurban satışları 28 Haziran saat 17.00’da sonlandırılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop