mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kaş Belediyesi ekipleri etkili olan yağış sonrası sahaya indi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2024 - 11:48, Güncelleme: 17.01.2024 - 10:04
 

Kaş Belediyesi ekipleri etkili olan yağış sonrası sahaya indi

Kaş Belediyesi ekipleri etkili olan yağış sonrası sahaya indi

Kaş Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde etkili olan yağış nedeniyle tahribat yaşanan mahallelerde çalışmalar yapmak üzere sahaya indi.Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatlarıyla sahaya inen ekipler, yoğun şekilde çalışma yürütüyor. Fen İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere tüm saha ekipleri, aşırı yağış sebebiyle kapanan yolların açılması, yolda mahsur kalan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım edilmesi, araçların kurtarılması için çalışmalar gerçekleştiriyor. Sarılar, Çerler, Gökçeyazı, Ahatlı, Dirgenler, Kınık, Ova, Yeşilköy başta olmak üzere, tüm mahallelerde aşırı yağış sonucu meydana gelen tahribatlara müdahale eden ekipler, bu çerçevede kapanan yolları iş makineleriyle temizliyor, dere yataklarında set ve tıkama işlemleri yapıyor.Ekiplerle birlikte sahaya inen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgede etkili olan yağışlar yüzünden kapanan yolların açılması ve mağdur olan vatandaşlara yardım için çalıştıklarını belirtti.
Kaş Belediyesi ekipleri etkili olan yağış sonrası sahaya indi
Kaş Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde etkili olan yağış nedeniyle tahribat yaşanan mahallelerde çalışmalar yapmak üzere sahaya indi.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatlarıyla sahaya inen ekipler, yoğun şekilde çalışma yürütüyor. Fen İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere tüm saha ekipleri, aşırı yağış sebebiyle kapanan yolların açılması, yolda mahsur kalan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım edilmesi, araçların kurtarılması için çalışmalar gerçekleştiriyor. Sarılar, Çerler, Gökçeyazı, Ahatlı, Dirgenler, Kınık, Ova, Yeşilköy başta olmak üzere, tüm mahallelerde aşırı yağış sonucu meydana gelen tahribatlara müdahale eden ekipler, bu çerçevede kapanan yolları iş makineleriyle temizliyor, dere yataklarında set ve tıkama işlemleri yapıyor.
Ekiplerle birlikte sahaya inen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgede etkili olan yağışlar yüzünden kapanan yolların açılması ve mağdur olan vatandaşlara yardım için çalıştıklarını belirtti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop