mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'ya 224 Uçuş Gerçekleştirilecek

Turizm 15.04.2022 - 16:00, Güncelleme: 15.04.2022 - 16:00
 

Alanya'ya 224 Uçuş Gerçekleştirilecek

Litvanya’nın başkenti Vilnius’dan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuş gerçekleşti. TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na, Vilnius’dan gelen Get Jet ve Avion Express Havayollarına ait Airbus A-320 tipi uçaklar su takıyla karşılandı.

Dün gerçekleşen seferlerle 365 yolcu Alanya’ya geldi. Get Jet sezon boyunca salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada üç gün, Avion Express ise perşembe günleri Gazipaşa Vilnius arasında karşılıklı uçuş düzenleyecek. Alanya'ya 224 uçuş gerçekleştirilecek TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Genel Müdürü Yiğit Laçin, “Sezonun Vilnius’tan gelen ilk uçuşlarını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sezon bölgeden havalimanımıza 224 uçuş gerçekleştirilmesi planlanıyor. Yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunmak üzere paydaşlarımızla iş birliği içindeyiz. Pandeminin etkilerinin giderek azalmasıyla, 2021’de hareketlenen dış hat uçuşlarımızın bu sene artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Turizm Ajansı)
Litvanya’nın başkenti Vilnius’dan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuş gerçekleşti. TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na, Vilnius’dan gelen Get Jet ve Avion Express Havayollarına ait Airbus A-320 tipi uçaklar su takıyla karşılandı.

Dün gerçekleşen seferlerle 365 yolcu Alanya’ya geldi. Get Jet sezon boyunca salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada üç gün, Avion Express ise perşembe günleri Gazipaşa Vilnius arasında karşılıklı uçuş düzenleyecek.

Alanya'ya 224 uçuş gerçekleştirilecek

TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Genel Müdürü Yiğit Laçin, “Sezonun Vilnius’tan gelen ilk uçuşlarını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sezon bölgeden havalimanımıza 224 uçuş gerçekleştirilmesi planlanıyor. Yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunmak üzere paydaşlarımızla iş birliği içindeyiz. Pandeminin etkilerinin giderek azalmasıyla, 2021’de hareketlenen dış hat uçuşlarımızın bu sene artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Turizm Ajansı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop