mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Halk Et Satış Mağazalarında 4 yılda 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2024 - 12:18, Güncelleme: 10.01.2024 - 11:21
 

Halk Et Satış Mağazalarında 4 yılda 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı

Halk Et Satış Mağazalarında 4 yılda 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazaları, uygun fiyatlı et ve et ürünlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Serik’te 4 yıl önce hizmete açılan Halk Et Mağazası’nda yaklaşık 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satılırken, vatandaşlar kaliteli, ucuz ve sağlıklı et tüketmenin keyfini yaşadı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle hayata geçirdiği Halk Et Satış Mağazalarına ilgi her geçen gün büyüyor. Antalyalı besicilerden alınan hayvanlardan elde edilen et ürünleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 2 Ekim 2020’de Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’nde açılan Halk Et Serik Mağazası bugüne kadar 80 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Halk Et Serik Mağazası’nda 4 yılda satılan et ve et ürünü 122 bin 728 kilograma ulaştı.“Açıldığı günden beri buradayım”Vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et Satış Mağazasına Serikliler ilk günden yoğun ilgi gösterdi. Halk Et Serik Mağazası’nın açıldığı günden buyana müdavimi olduğunu söyleyen Erdoğan Tokdemir, “Çok güzel bir hizmet. Çok memnunuz. Açıldığı günden beri buradan alışveriş yapıyorum. Etler istediğimiz şekilde veriliyor. Temiz ve fiyatları da çok uygun” dedi.Herşeyiyle çok güzelBüyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden Yurdagül Doğan ise, “Halk etten çok memnunuz. Her şeyiyle çok güzel. Ürünler taze, fiyatlar makul. Başkanımız sağ olsun” dedi.
Halk Et Satış Mağazalarında 4 yılda 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Et Satış Mağazaları, uygun fiyatlı et ve et ürünlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Serik’te 4 yıl önce hizmete açılan Halk Et Mağazası’nda yaklaşık 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satılırken, vatandaşlar kaliteli, ucuz ve sağlıklı et tüketmenin keyfini yaşadı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle hayata geçirdiği Halk Et Satış Mağazalarına ilgi her geçen gün büyüyor. Antalyalı besicilerden alınan hayvanlardan elde edilen et ürünleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. 2 Ekim 2020’de Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’nde açılan Halk Et Serik Mağazası bugüne kadar 80 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Halk Et Serik Mağazası’nda 4 yılda satılan et ve et ürünü 122 bin 728 kilograma ulaştı.
“Açıldığı günden beri buradayım”
Vatandaşlara ekonomik, sağlıklı, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkanı sunan Halk Et Satış Mağazasına Serikliler ilk günden yoğun ilgi gösterdi. Halk Et Serik Mağazası’nın açıldığı günden buyana müdavimi olduğunu söyleyen Erdoğan Tokdemir, “Çok güzel bir hizmet. Çok memnunuz. Açıldığı günden beri buradan alışveriş yapıyorum. Etler istediğimiz şekilde veriliyor. Temiz ve fiyatları da çok uygun” dedi.
Herşeyiyle çok güzel
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden Yurdagül Doğan ise, “Halk etten çok memnunuz. Her şeyiyle çok güzel. Ürünler taze, fiyatlar makul. Başkanımız sağ olsun” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop