mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Okulda Resim Şenliği

Eğitim 26.04.2022 - 10:45, Güncelleme: 26.04.2022 - 10:45
 

Alanya’da Okulda Resim Şenliği

Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu 1 E ve 2 C Sınıfı öğrencileri yapmış oldukları eTwinning projesi Resim Atölyem ( My Painting Workshop) final çalışması olarak , aynı zamanda içinde bulunduğumuz haftanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasından dolayı kendi ve çevre okullardan davet ettikleri misafir öğrenciler ile birlikte resim atölyesi kurdular ve doya doya resim yaptılar .

1 E Sınıf öğretmeni Belkıs Ergün ve 2 C sınıf öğretmeni Ferit Can önderliğinde yürüttükleri “Resim Atölyem ( My Painting Workshop)“ eTwinning projesi kapsamında, atölyede  “Sevgi Hep Vardı “ felsefesi ile yola çıktılar ve sanatın verdiği huzur ve mutluluk anlatılmaya çalışıldı. Öğrenciler doğa sanatı, geri dönüşüm çalışmaları, Ebru çalışması, taş boyama ve tişört boyama çalışmaları ile unutulmaz bir gün geçirdiler . Aynı zamanda duvara ve yere serilen rulo kağıtlarda kendilerini resimle ifade etme şansı buldular .  Misafir olarak davet ettikleri İnönü İlkokulu öğretmeni Egemen Özdemir ve öğrencileri, Bilgi Bulut İlkokulu öğretmeni Özgür Cam ve öğrencileri, Şehit Zekeriya Zencirli İlkokulu Öğretmeni Nazik Dinç ile Ayşegül Aslan öğretmenin öğrencileri her atölyeden istedikleri şekilde faydalanarak resimle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşadılar.  Projemize desteklerinden dolayı Alanya İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ‘e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz’a , belediye desteği sağlayan Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’e, Okul Müdürümüz Sayın Baykul Çetin ‘e projemizde Ebru çalışması ile bizlere destek veren resim öğretmeni Nurcan Şam ‘a sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.
Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu 1 E ve 2 C Sınıfı öğrencileri yapmış oldukları eTwinning projesi Resim Atölyem ( My Painting Workshop) final çalışması olarak , aynı zamanda içinde bulunduğumuz haftanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olmasından dolayı kendi ve çevre okullardan davet ettikleri misafir öğrenciler ile birlikte resim atölyesi kurdular ve doya doya resim yaptılar .

1 E Sınıf öğretmeni Belkıs Ergün ve 2 C sınıf öğretmeni Ferit Can önderliğinde yürüttükleri “Resim Atölyem ( My Painting Workshop)“ eTwinning projesi kapsamında, atölyede  “Sevgi Hep Vardı “ felsefesi ile yola çıktılar ve sanatın verdiği huzur ve mutluluk anlatılmaya çalışıldı. Öğrenciler doğa sanatı, geri dönüşüm çalışmaları, Ebru çalışması, taş boyama ve tişört boyama çalışmaları ile unutulmaz bir gün geçirdiler . Aynı zamanda duvara ve yere serilen rulo kağıtlarda kendilerini resimle ifade etme şansı buldular . 
Misafir olarak davet ettikleri İnönü İlkokulu öğretmeni Egemen Özdemir ve öğrencileri, Bilgi Bulut İlkokulu öğretmeni Özgür Cam ve öğrencileri, Şehit Zekeriya Zencirli İlkokulu Öğretmeni Nazik Dinç ile Ayşegül Aslan öğretmenin öğrencileri her atölyeden istedikleri şekilde faydalanarak resimle kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Projemize desteklerinden dolayı Alanya İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ‘e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz’a , belediye desteği sağlayan Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’e, Okul Müdürümüz Sayın Baykul Çetin ‘e projemizde Ebru çalışması ile bizlere destek veren resim öğretmeni Nurcan Şam ‘a sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop