mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Antalya’da taksimetre açılış 20 TL, indi bindi ise 60 TL oldu

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 16:28, Güncelleme: 08.08.2023 - 15:48
 

Antalya’da taksimetre açılış 20 TL, indi bindi ise 60 TL oldu

Antalya’da taksimetre açılış 20 TL, indi bindi ise 60 TL oldu

Antalya’da taksimetre ücretine yüzde 42 zam yapılarak açılış 20 TL, kilometre ücreti 25 TL, indi bindi ise 60 TL oldu.Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün toplandı. Kurulda birçok kurum ve kuruluş temsilcisi yer aldı. Toplantıda ulaşım esnafının yaşamış olduğu sorunlar ve zam teklifleri ile talepler görüşüldü. Toplantının sonunda alınan zam kararları açıklandı.Buna göre taksimetre ücretinde yüzde 42 artış yapıldı. Taksimetre açılışı 14 TL’den 20 TL’ye, kilometre ücreti 18 TL’den 25 TL’ye çıkarken; saat ücreti 84 TL, birim metre (100 metre) 2,5 TL, indi bindi ise 50 TL’den 60 TL oldu.Yeni tarifenin 15 Ağustos’ta uygulamaya geçeceği öğrenildi.
Antalya’da taksimetre açılış 20 TL, indi bindi ise 60 TL oldu
Antalya’da taksimetre ücretine yüzde 42 zam yapılarak açılış 20 TL, kilometre ücreti 25 TL, indi bindi ise 60 TL oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün toplandı. Kurulda birçok kurum ve kuruluş temsilcisi yer aldı. Toplantıda ulaşım esnafının yaşamış olduğu sorunlar ve zam teklifleri ile talepler görüşüldü. Toplantının sonunda alınan zam kararları açıklandı.
Buna göre taksimetre ücretinde yüzde 42 artış yapıldı. Taksimetre açılışı 14 TL’den 20 TL’ye, kilometre ücreti 18 TL’den 25 TL’ye çıkarken; saat ücreti 84 TL, birim metre (100 metre) 2,5 TL, indi bindi ise 50 TL’den 60 TL oldu.
Yeni tarifenin 15 Ağustos’ta uygulamaya geçeceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop