mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Annesini Rehin Alıp Polis Tarafından Vurulan Şahıs Öldü

Gündem 21.09.2023 - 13:18, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:18
 

Annesini Rehin Alıp Polis Tarafından Vurulan Şahıs Öldü

Antalya'da geçtiğimiz yıl kavga ihbarına giden 2 polis memurunu silahla yaralayan, dün de boğazına bıçak dayayıp rehin aldığı annesinin kendi imkanıyla kurtulmasının ardından etrafa evdeki eşyaları fırlatan ve özel harekat ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen şahıs, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polisi alarma geçiren olay, dün saat 14.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Elmalı 6. sokak üzerindeki 3 katlı apartmanın çatı katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olan ve bir süre önce ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattığı belirtilen Fırat Altun (28), annesi Hülya A.'yı bıçakla rehin aldı. Bu sırada evdeki eşi ve çocukları dışarıya kaçarken Hülya A, oğlunun bir anlık dalgınlığından faydalanıp kendini dışarıya attı, durumu polise bildirdi. Öfkeli genç bunun üzerine evde ne bulduysa dışarıya atmaya başladı İhbarın üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi istendi. Ortalığı savaş alanına çevirdi Polisin iknalarına yanıt vermeyen Fırat Altun, Cam, plastik, tahta ve mutfak eşyalarını sokağa fırlatmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bir yandan özel harekat ekiplerinden destek isterken, bir yandan da sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Sokakta araçları kalan bazı vatandaşlar, zarar görmemesi adına otomobillerini almaya çalıştı. Çatıya keskin nişancı yerleştirildi Özel Harekat ekiplerinin gelmesinin ardından şahsı etkisiz hale getirmek için operasyon düğmesine basıldı. Ekipler sokağı ablukaya alarak binanın içerisine girdi. Şahsın kapıyı açmaması direnmesi üzerine ilk olarak ikamet içerisine yoğun biber gazı sıkıldı. Biber gazından bazı polisler de etkilendiği gözlendi. Buna rağmen direnmeye devam eden Fırat Altun, bacak kısmından vurularak etkisiz hale getirildi. Operasyon sırasında başka bir apartmanın çatı katında güvenlik amacıyla keskin nişancı konuşlandı. Tüm bu yaşananları bazı vatandaşlar görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Polis toplanan kalabalığa sık aralıklarla uyarılarda bulundu. Yaralanan Fırat Altun, tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. "Kaçmasam boğazımı keserdi" Oğlunun madde bağımlısı olduğunu ve akli dengesinin yerinde olmadığını belirten anne Hülya Altun, şunları söyledi: "Hastaneye yatırmaya çalışıyorum ama gücüm yetmiyor. Kabul etmiyor. 5 ay önce de 2 polisi yaraladı. Şikayetçi oldular, 5 ay cezaevinde yattı. Baktılar akıl hastası saldılar. Polisi ben çağırdım, beni öldürmeye kalktı. Beni yere yatırıp boğazıma bıçağı dayadı. Evdekilere beni düşünmeyin siz çıkın dedim, çocukları kurtarmak istedim. Tekmeyi vurunca biraz sarsıldı o sıra fırlayıp kaçtım. Kaçmasam boynumu keserdi." Olay sonrası hastanede tedavi altına alınan Fırat Altun., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Fırat Altun'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Geçen yıl 2 polis memurunu ayağından yaraladı Öte yandan Altun'un 11 Ağustos 2022 yılında kavga ihbarına giden yunus ekibinden 2 polis memurunu silahla yaraladığı ortaya çıktı. Kovalamaca esnasında bir polis memurunun düşürdüğü silahı alan Fırat Altun, iki polis memurunu ayağından vurarak yaralamıştı.
Antalya'da geçtiğimiz yıl kavga ihbarına giden 2 polis memurunu silahla yaralayan, dün de boğazına bıçak dayayıp rehin aldığı annesinin kendi imkanıyla kurtulmasının ardından etrafa evdeki eşyaları fırlatan ve özel harekat ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen şahıs, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polisi alarma geçiren olay, dün saat 14.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Elmalı 6. sokak üzerindeki 3 katlı apartmanın çatı katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olan ve bir süre önce ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattığı belirtilen Fırat Altun (28), annesi Hülya A.'yı bıçakla rehin aldı. Bu sırada evdeki eşi ve çocukları dışarıya kaçarken Hülya A, oğlunun bir anlık dalgınlığından faydalanıp kendini dışarıya attı, durumu polise bildirdi. Öfkeli genç bunun üzerine evde ne bulduysa dışarıya atmaya başladı İhbarın üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi istendi.

Ortalığı savaş alanına çevirdi
Polisin iknalarına yanıt vermeyen Fırat Altun, Cam, plastik, tahta ve mutfak eşyalarını sokağa fırlatmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bir yandan özel harekat ekiplerinden destek isterken, bir yandan da sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Sokakta araçları kalan bazı vatandaşlar, zarar görmemesi adına otomobillerini almaya çalıştı.

Çatıya keskin nişancı yerleştirildi
Özel Harekat ekiplerinin gelmesinin ardından şahsı etkisiz hale getirmek için operasyon düğmesine basıldı. Ekipler sokağı ablukaya alarak binanın içerisine girdi. Şahsın kapıyı açmaması direnmesi üzerine ilk olarak ikamet içerisine yoğun biber gazı sıkıldı. Biber gazından bazı polisler de etkilendiği gözlendi. Buna rağmen direnmeye devam eden Fırat Altun, bacak kısmından vurularak etkisiz hale getirildi. Operasyon sırasında başka bir apartmanın çatı katında güvenlik amacıyla keskin nişancı konuşlandı.
Tüm bu yaşananları bazı vatandaşlar görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Polis toplanan kalabalığa sık aralıklarla uyarılarda bulundu. Yaralanan Fırat Altun, tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

"Kaçmasam boğazımı keserdi"
Oğlunun madde bağımlısı olduğunu ve akli dengesinin yerinde olmadığını belirten anne Hülya Altun, şunları söyledi:
"Hastaneye yatırmaya çalışıyorum ama gücüm yetmiyor. Kabul etmiyor. 5 ay önce de 2 polisi yaraladı. Şikayetçi oldular, 5 ay cezaevinde yattı. Baktılar akıl hastası saldılar. Polisi ben çağırdım, beni öldürmeye kalktı. Beni yere yatırıp boğazıma bıçağı dayadı. Evdekilere beni düşünmeyin siz çıkın dedim, çocukları kurtarmak istedim. Tekmeyi vurunca biraz sarsıldı o sıra fırlayıp kaçtım. Kaçmasam boynumu keserdi."
Olay sonrası hastanede tedavi altına alınan Fırat Altun., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Fırat Altun'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Geçen yıl 2 polis memurunu ayağından yaraladı
Öte yandan Altun'un 11 Ağustos 2022 yılında kavga ihbarına giden yunus ekibinden 2 polis memurunu silahla yaraladığı ortaya çıktı. Kovalamaca esnasında bir polis memurunun düşürdüğü silahı alan Fırat Altun, iki polis memurunu ayağından vurarak yaralamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop