mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ödüllü Gençlik Projesi DÖGEM

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2024 - 11:48, Güncelleme: 08.01.2024 - 10:57
 

Ödüllü Gençlik Projesi DÖGEM

Ödüllü Gençlik Projesi DÖGEM

Döşemealtı Belediyesi’nin gençlik projeleri arasında yer alan ve ilçedeki gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması ve kent yönetimine katılmalarını sağlamak amacıyla kurulan Döşemealtı Gençlik Meclisi ‘DÖGEM’ ‘ 7nci dönemine hazırlanıyor.Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak planlanan, hiçbir siyasi partiye ya da güce endeksli olmayan Gençlik Meclisi özgürlükçü ve katılımcı biçimde bütün gençliği temsil eden DÖGEM’de yüzde 50 cinsiyet eşitliği zorunluluğu bulunuyor. İlçe gençlerini Avrupa ile tanıştıran Proje, Başkan Genç’in vizyon gençlik projeleri arasında yer alıyor.Temel Vatandaşlık Hakları eğitim semineri, Liderlik eğitim semineri, etkili iletişim ve beden dili eğitim semineri, etkili sunum teknikleri eğitim semineri, Türkiye yerel yönetimler eğitim semineri, Avrupa Birliği proje döngüsü yönetimi eğitim semineri, kalkınma ajansları proje döngüsü eğitim semineri, küresel ısınma ve ekoloji eğitim semineri, girişimcilik projeleri eğitim semineri, yabancı dilde, İngilizce konuşma eğitim semineri, stresle mücadele eğitim semineri, boş zaman yönetimi ve dinlenme semineri gibi eğitimler gören genç vekiller ödüle doymuyor."Ödüller aldı"Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından kurulan DÖGEM, ilk yılında SODEM tarafından ulusal çapta düzenlenen Yerel Yönetim Projeleri Ödül Töreninde 500 proje arasından “Katılım ve Yönetişim” başarı ödülü kazandı. Vizyon proje 2018 yılında Akdeniz Belediyeler Birliğinden ve 2019 Ulusal Gençlik Parlamentosu-UGP den “En iyi Gençlik Meclisi” ödüllerine layık görüldü. Tüm Türkiye’de gençlik projelerine örnek olan DÖGEM bugüne kadar Döşemealtı ilçesinde bir ilke imza atarak 138 genci AB Erasmus+ ve ESC Gençlik programları ile AB ülkelerine değişim ve gönüllülük projelerine gönderdi.Bugüne kadar 6 seçim ile 12 aylık dönemde faaliyet gösteren 6 Meclis oluşturan Döşemealtı Gençlik Meclisine 14-25 yaş arasında toplamda 1158 Genç “Gençvekil” olmak için başvuru yaptı. 358 Genç Vekil seçimlerin ardından 1’en yıllık süreyle görev yaparken Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de 7 farklı kentte eğitim seminerlerine ve kültürel gezilere katıldı. 7’nci dönemi için gün sayan DÖGEM önümüzdeki günlerde 25 kadın-25 erkek 50 vekille 1 yıllık görev için seçime girecek.
Ödüllü Gençlik Projesi DÖGEM
Döşemealtı Belediyesi’nin gençlik projeleri arasında yer alan ve ilçedeki gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olması ve kent yönetimine katılmalarını sağlamak amacıyla kurulan Döşemealtı Gençlik Meclisi ‘DÖGEM’ ‘ 7nci dönemine hazırlanıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ruhuna uygun olarak planlanan, hiçbir siyasi partiye ya da güce endeksli olmayan Gençlik Meclisi özgürlükçü ve katılımcı biçimde bütün gençliği temsil eden DÖGEM’de yüzde 50 cinsiyet eşitliği zorunluluğu bulunuyor. İlçe gençlerini Avrupa ile tanıştıran Proje, Başkan Genç’in vizyon gençlik projeleri arasında yer alıyor.
Temel Vatandaşlık Hakları eğitim semineri, Liderlik eğitim semineri, etkili iletişim ve beden dili eğitim semineri, etkili sunum teknikleri eğitim semineri, Türkiye yerel yönetimler eğitim semineri, Avrupa Birliği proje döngüsü yönetimi eğitim semineri, kalkınma ajansları proje döngüsü eğitim semineri, küresel ısınma ve ekoloji eğitim semineri, girişimcilik projeleri eğitim semineri, yabancı dilde, İngilizce konuşma eğitim semineri, stresle mücadele eğitim semineri, boş zaman yönetimi ve dinlenme semineri gibi eğitimler gören genç vekiller ödüle doymuyor.
"Ödüller aldı"
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından kurulan DÖGEM, ilk yılında SODEM tarafından ulusal çapta düzenlenen Yerel Yönetim Projeleri Ödül Töreninde 500 proje arasından “Katılım ve Yönetişim” başarı ödülü kazandı. Vizyon proje 2018 yılında Akdeniz Belediyeler Birliğinden ve 2019 Ulusal Gençlik Parlamentosu-UGP den “En iyi Gençlik Meclisi” ödüllerine layık görüldü. Tüm Türkiye’de gençlik projelerine örnek olan DÖGEM bugüne kadar Döşemealtı ilçesinde bir ilke imza atarak 138 genci AB Erasmus+ ve ESC Gençlik programları ile AB ülkelerine değişim ve gönüllülük projelerine gönderdi.
Bugüne kadar 6 seçim ile 12 aylık dönemde faaliyet gösteren 6 Meclis oluşturan Döşemealtı Gençlik Meclisine 14-25 yaş arasında toplamda 1158 Genç “Gençvekil” olmak için başvuru yaptı. 358 Genç Vekil seçimlerin ardından 1’en yıllık süreyle görev yaparken Avrupa ülkelerinin yanı sıra Türkiye’de 7 farklı kentte eğitim seminerlerine ve kültürel gezilere katıldı. 7’nci dönemi için gün sayan DÖGEM önümüzdeki günlerde 25 kadın-25 erkek 50 vekille 1 yıllık görev için seçime girecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop