mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kırsaldaki Çocuklara Trafik Eğitimi

Gündem 02.01.2024 - 13:35, Güncelleme: 02.01.2024 - 13:40
 

Alanya’da Kırsaldaki Çocuklara Trafik Eğitimi

Alanya Belediyesi, merkeze ulaşım imkanı zor olan köy okullarına giderek buradaki eğitimlerine devam ediyor.

Alanya Belediyesi ve Jandarma Komutanlığı Trafik Birim Amirliği ile birlikte gidilen Mahmutseydi İlkokulu’nda çocuklara trafik kuralları anlatıldı. Minik öğrencilere trafik bilincinin çocuk yaşta kazanılması gerektiği vurgulandı. Öğrencilere trafik işaret levhaları, emniyet kemeri, yaya yollarında güvenli yürüme, karşıdan karşıya geçerken 5 güvenli geçiş noktalarının önemi, güvenli bisiklet kullanımı, yolcu kuralları gibi konularda bilgi verildi. TOKSÖZ: “KIRSALDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULAMALI DERSLER VERİYORUZ” Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı Sorumlusu ve Alanya Trafik Eğitim Derneği Başkanı Bilge Toksöz yaptığı açıklamada; “Trafik kaza sayılarının en aza inmesi ve trafik farkındalığının artması amacıyla diğer kurumlarla işbirliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Trafik bilincinin çocuk yaşta kazandırılması için özellikle ulaşım imkanı zor olan kırsal mahallelerde öğrencilerimize uygulamalı dersler veriyoruz. Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Merkezi olarak köy okullarındaki eğitim faaliyetlerimizi yerinde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
Alanya Belediyesi, merkeze ulaşım imkanı zor olan köy okullarına giderek buradaki eğitimlerine devam ediyor.

Alanya Belediyesi ve Jandarma Komutanlığı Trafik Birim Amirliği ile birlikte gidilen Mahmutseydi İlkokulu’nda çocuklara trafik kuralları anlatıldı. Minik öğrencilere trafik bilincinin çocuk yaşta kazanılması gerektiği vurgulandı. Öğrencilere trafik işaret levhaları, emniyet kemeri, yaya yollarında güvenli yürüme, karşıdan karşıya geçerken 5 güvenli geçiş noktalarının önemi, güvenli bisiklet kullanımı, yolcu kuralları gibi konularda bilgi verildi.

TOKSÖZ: “KIRSALDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULAMALI DERSLER VERİYORUZ”

Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı Sorumlusu ve Alanya Trafik Eğitim Derneği Başkanı Bilge Toksöz yaptığı açıklamada; “Trafik kaza sayılarının en aza inmesi ve trafik farkındalığının artması amacıyla diğer kurumlarla işbirliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Trafik bilincinin çocuk yaşta kazandırılması için özellikle ulaşım imkanı zor olan kırsal mahallelerde öğrencilerimize uygulamalı dersler veriyoruz. Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Merkezi olarak köy okullarındaki eğitim faaliyetlerimizi yerinde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop