mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya HEP’ten Ses Getirecek Projeler

Eğitim 21.11.2022 - 13:19, Güncelleme: 21.11.2022 - 13:19
 

Alanya HEP’ten Ses Getirecek Projeler

Alanya Hamdullah Eminpaşa (HEP) Üniversitesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkilileriyle bir araya geldi.

Görüşmeye, BAKA İzleme-Değerlendirme Birim uzmanı Oğuzhan Ataman, Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hourakhsh Ahmad Nia ve Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Yetkin katıldı. Görüşmede, üniversitenin topluma fayda sağlayan projelerine sağlanacak destekler değerlendirildi. BAKA DESTEĞİ KONUŞULDU BAKA İzleme ve Değerlendirme Birim Uzmanı Oğuz Ataman,  Alanya HEP Üniversitesi ile işbirliği yapma konusunda istekli olduklarını dile getirdi.  Ataman,  proje konularında sağlayabilecekleri teknik destekler konusunda detaylı bilgilendirmede bulundu ve destek programları, devam eden çağrı başlıkları hakkında bilgiler verdi. GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Yetkin görüşmeye ilişkin bilgiler aktardı. Yetkin, Üniversitenin bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak önemli projelerinin olduğunu ve bu kapsamda BAKA yetkilileriyle destek alma konusunda bir araya geldiklerini söyledi.  Antalya, Burdur, Isparta illerinde faaliyet gösteren; Batı Akdeniz'deki kalkınmaya ivme kazandıracak araştırma, planlama ve fizibilite ile eğitim çalışmalarına destek sağlayan BAKA ile görüşmeler olumlu geçti. Görüşmenin detayları hakkında bilgiler aktaran Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Yetkin, “ Gerçekleştirilen toplantı Alanya HEP Üniversitesi’nin proje geliştirme çalışmaları için önemlidir. Toplantıda son yıllarda yaşanan göçe bağlı nüfus artışı, inşaat sektörünün kontrolsüz büyümesi, trafik sorunları gibi çözüm gerektirecek konular üzerinde duruldu. Alanya’nın eşsiz doğal güzellikleri, tarım ve turizmdeki etkin konumunun hızla yaşanan kentsel gelişimi sürecinde koruyarak kentsel sürdürülebilirliğinin sağlanması için yapılabileceklerde değerlendirildi” ifadelerini kullandı.  
Alanya Hamdullah Eminpaşa (HEP) Üniversitesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkilileriyle bir araya geldi.

Görüşmeye, BAKA İzleme-Değerlendirme Birim uzmanı Oğuzhan Ataman, Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hourakhsh Ahmad Nia ve Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Yetkin katıldı. Görüşmede, üniversitenin topluma fayda sağlayan projelerine sağlanacak destekler değerlendirildi.

BAKA DESTEĞİ KONUŞULDU

BAKA İzleme ve Değerlendirme Birim Uzmanı Oğuz Ataman,  Alanya HEP Üniversitesi ile işbirliği yapma konusunda istekli olduklarını dile getirdi.  Ataman,  proje konularında sağlayabilecekleri teknik destekler konusunda detaylı bilgilendirmede bulundu ve destek programları, devam eden çağrı başlıkları hakkında bilgiler verdi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Yetkin görüşmeye ilişkin bilgiler aktardı. Yetkin, Üniversitenin bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak önemli projelerinin olduğunu ve bu kapsamda BAKA yetkilileriyle destek alma konusunda bir araya geldiklerini söyledi.  Antalya, Burdur, Isparta illerinde faaliyet gösteren; Batı Akdeniz'deki kalkınmaya ivme kazandıracak araştırma, planlama ve fizibilite ile eğitim çalışmalarına destek sağlayan BAKA ile görüşmeler olumlu geçti. Görüşmenin detayları hakkında bilgiler aktaran Dr. Öğretim Üyesi Elif Gizem Yetkin, “ Gerçekleştirilen toplantı Alanya HEP Üniversitesi’nin proje geliştirme çalışmaları için önemlidir. Toplantıda son yıllarda yaşanan göçe bağlı nüfus artışı, inşaat sektörünün kontrolsüz büyümesi, trafik sorunları gibi çözüm gerektirecek konular üzerinde duruldu. Alanya’nın eşsiz doğal güzellikleri, tarım ve turizmdeki etkin konumunun hızla yaşanan kentsel gelişimi sürecinde koruyarak kentsel sürdürülebilirliğinin sağlanması için yapılabileceklerde değerlendirildi” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop