mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

3 milyon 674 bin 801 kişilik sıcak yemek ulaştırıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2024 - 11:49, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:46
 

3 milyon 674 bin 801 kişilik sıcak yemek ulaştırıldı

3 milyon 674 bin 801 kişilik sıcak yemek ulaştırıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin evlerine her gün sıcak yemek ulaştırarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 3 aşevi 2019-2023 yıllarını kapsayan dönemde 3 milyon 674 bin 801 kişilik yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı aşevleri sıcak yemek yardımı ile vatandaşların derdine derman oldu. Büyükşehir Belediyesi Merkez, Manavgat ve Alanya aşevleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara üç kap yemek dağıtımı gerçekleştirdi. 2019-2023 yıllarını kapsayan dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlara haftanın 7 günü üç çeşit 3 milyon 674 bin 801 kişilik sıcak yemek dağıtıldı.Yaşlı ve engellilere öncelik veriliyorAntalya Büyükşehir Belediyesinde çalışan sosyal hizmet uzmanları ve sosyologlar tarafından yapılan değerlendirmenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşların evlerine sıcak yemekler ücretsiz teslim ediliyor. Aşevlerinde, diyetisyenlerin hazırladığı menüler, gıda mühendisleri gözetiminde tecrübeli aşçılar tarafından hijyenik şartlarda hazırlanıyor. Yemekler haftanın 7 günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılırken yaşlı, engelli, hasta, bakıma muhtaç ve maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara öncelik veriliyor.Evlerine kadar ulaştırılıyorBüyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aşevi Sorumlusu Burcu Avcı Özatik, aşevinde yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Aşevimiz olarak bütün ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aşevimizde çalışan aşçılarımız gece 1’den 7’ye kadar yemeklerin ön hazırlık ve pişirme aşamasını tamamlıyor. Yemekler dinlendirildikten sonra paketleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yemekler servis araçlarına yerleştirilip yola çıkılıyor. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve sıcak yemekleri ulaştırarak bir nebzede olsun dertlerine derman olmayı amaçlıyoruz.”
3 milyon 674 bin 801 kişilik sıcak yemek ulaştırıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin evlerine her gün sıcak yemek ulaştırarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 3 aşevi 2019-2023 yıllarını kapsayan dönemde 3 milyon 674 bin 801 kişilik yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı aşevleri sıcak yemek yardımı ile vatandaşların derdine derman oldu. Büyükşehir Belediyesi Merkez, Manavgat ve Alanya aşevleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara üç kap yemek dağıtımı gerçekleştirdi. 2019-2023 yıllarını kapsayan dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlara haftanın 7 günü üç çeşit 3 milyon 674 bin 801 kişilik sıcak yemek dağıtıldı.
Yaşlı ve engellilere öncelik veriliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışan sosyal hizmet uzmanları ve sosyologlar tarafından yapılan değerlendirmenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşların evlerine sıcak yemekler ücretsiz teslim ediliyor. Aşevlerinde, diyetisyenlerin hazırladığı menüler, gıda mühendisleri gözetiminde tecrübeli aşçılar tarafından hijyenik şartlarda hazırlanıyor. Yemekler haftanın 7 günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılırken yaşlı, engelli, hasta, bakıma muhtaç ve maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara öncelik veriliyor.
Evlerine kadar ulaştırılıyor
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aşevi Sorumlusu Burcu Avcı Özatik, aşevinde yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Aşevimiz olarak bütün ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aşevimizde çalışan aşçılarımız gece 1’den 7’ye kadar yemeklerin ön hazırlık ve pişirme aşamasını tamamlıyor. Yemekler dinlendirildikten sonra paketleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yemekler servis araçlarına yerleştirilip yola çıkılıyor. Vatandaşlarımıza sağlıklı ve sıcak yemekleri ulaştırarak bir nebzede olsun dertlerine derman olmayı amaçlıyoruz.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop