mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’den Yeni Yıl Mesajı

Gündem 29.12.2023 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2023 - 16:14
 

Başkan Yücel’den Yeni Yıl Mesajı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada vatandaşların yeni yılını kutlarken 2024’ün tüm Dünya’ya ve İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutlarken, en büyük arzusunun 2024’ün bütün Dünya’ya ve İslam alemine barış ve huzur getirmesi olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “2024 yılının Alanya’mıza, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 2014 yılından bugüne Alanya’mızı daha iyi bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalıştık. Birçok hizmet ve projeyi Alanya halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hep birlikte omuz omuza vererek, çok daha büyük hedefleri hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz.” dedi. “2024’TE DE AYNI HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Alanya Belediye Başkanı Adem Murt Yücel: “Yeni yılda da, aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. 2024 yılında da her geçen gün büyüyen, gelişen, geliştikçe güçlenen Alanya’mızda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla kentimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve barış içinde bir yıl geçirmelerini diliyorum.” dedi. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada vatandaşların yeni yılını kutlarken 2024’ün tüm Dünya’ya ve İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayınladığı mesajla vatandaşların yeni yılını kutlarken, en büyük arzusunun 2024’ün bütün Dünya’ya ve İslam alemine barış ve huzur getirmesi olduğunu belirtti. Başkan Yücel, “2024 yılının Alanya’mıza, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 2014 yılından bugüne Alanya’mızı daha iyi bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalıştık. Birçok hizmet ve projeyi Alanya halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hep birlikte omuz omuza vererek, çok daha büyük hedefleri hep birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz.” dedi.

“2024’TE DE AYNI HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murt Yücel: “Yeni yılda da, aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. 2024 yılında da her geçen gün büyüyen, gelişen, geliştikçe güçlenen Alanya’mızda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla kentimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ve barış içinde bir yıl geçirmelerini diliyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop