mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Yeni Yıla Görev Başındaki Çalışanları Unutmadı

Gündem 01.01.2024 - 09:33, Güncelleme: 01.01.2024 - 09:33
 

Başkan Yücel Yeni Yıla Görev Başındaki Çalışanları Unutmadı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023 yılının son saatlerinde görev başındaki kolluk kuvvetlerini ardından da kentteki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutladı. Başkan Yücel yeni yılın ilk bebeklerini ve ailelerini de ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2024 yılına girerken sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerini unutmadı. Yılbaşı gecesi görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte ilk olarak Mahmutlar Kent Tipi Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti. Alanya İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen İlyas Acar ve Karakol Komutanı Hikmet Altınsoy'dan karakol ve yılbaşında jandarma bölgelerinde alınan güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgi alan Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel, Jandarma personellerinin yeni yılını kutlayarak iyi görevler dilediler. Ardından Alantur Uygulama noktası, Cumhuriyet Şehit Coşkun Nazilli Polis Merkezi Amirliği, Özel Harekat Ekipleri, Devriye Ekipler Amirliği ve Motosikletli Polis Timleri Amirliği ziyaret edilirken son olarak Zabıta görevlilerini ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri ziyaret edildi. Başkan Yücel ve Kaymakam Ürkmezer, görev başındaki kolluk kuvvetlerinin yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. BAŞKAN YÜCEL SAĞLIK ÇALIŞANLARINI VE YENİDOĞANLARI ZİYARET ETTİ Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yeni yıla dakikalar kala kentteki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının yeni yıllarını kutladı. Yeni yılın ilk bebeklerini de unutmayan Başkan Yücel aileler ve yenidoğan bebeklere hediyeler vererek sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.   YÜCEL: “2024 YILI BÜTÜN İNSALIĞA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN” 2024 yılının ilk dakikalarında kentteki hastaneleri ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yıla girerken sayın Kaymakamımızla birlikte kolluk kuvvetlerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın güvenliği için görevi başında olan kolluk kuvvetlerimizin yeni yıllarını kutladık. Ardından da kentimizdeki hastaneleri dolaşarak hem vefakar sağlık çalışanlarımızın yeni yılını kutladık hem de yeni yılın ilk bebeklerini ve ailelerini ziyaret ettik. 2024 yılının ülkemize, milletimize, Alanya’mıza ve tüm Dünya’ya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2023 yılının son saatlerinde görev başındaki kolluk kuvvetlerini ardından da kentteki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutladı. Başkan Yücel yeni yılın ilk bebeklerini ve ailelerini de ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2024 yılına girerken sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerini unutmadı. Yılbaşı gecesi görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte ilk olarak Mahmutlar Kent Tipi Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti. Alanya İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen İlyas Acar ve Karakol Komutanı Hikmet Altınsoy'dan karakol ve yılbaşında jandarma bölgelerinde alınan güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgi alan Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel, Jandarma personellerinin yeni yılını kutlayarak iyi görevler dilediler.

Ardından Alantur Uygulama noktası, Cumhuriyet Şehit Coşkun Nazilli Polis Merkezi Amirliği, Özel Harekat Ekipleri, Devriye Ekipler Amirliği ve Motosikletli Polis Timleri Amirliği ziyaret edilirken son olarak Zabıta görevlilerini ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri ziyaret edildi. Başkan Yücel ve Kaymakam Ürkmezer, görev başındaki kolluk kuvvetlerinin yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

BAŞKAN YÜCEL SAĞLIK ÇALIŞANLARINI VE YENİDOĞANLARI ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yeni yıla dakikalar kala kentteki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının yeni yıllarını kutladı. Yeni yılın ilk bebeklerini de unutmayan Başkan Yücel aileler ve yenidoğan bebeklere hediyeler vererek sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.  

YÜCEL: “2024 YILI BÜTÜN İNSALIĞA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN”

2024 yılının ilk dakikalarında kentteki hastaneleri ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yıla girerken sayın Kaymakamımızla birlikte kolluk kuvvetlerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın güvenliği için görevi başında olan kolluk kuvvetlerimizin yeni yıllarını kutladık. Ardından da kentimizdeki hastaneleri dolaşarak hem vefakar sağlık çalışanlarımızın yeni yılını kutladık hem de yeni yılın ilk bebeklerini ve ailelerini ziyaret ettik. 2024 yılının ülkemize, milletimize, Alanya’mıza ve tüm Dünya’ya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop