mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya’ya Gençlerden Büyük Katılım

Siyaset 18.09.2023 - 20:02, Güncelleme: 18.09.2023 - 20:02
 

MHP Alanya’ya Gençlerden Büyük Katılım

Kongrenin ardından üyelik çalışmalarına hız veren MHP Alanya İlçe Teşkilatı’na gelen 100 genç, partiye üyelik başvurusunda bulundu. İlçe Başkanı Sünbül,“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında 100 gencimizin partimize katılımlarını sağladık” diyerek gençleri kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, partiye üyelik çalışmalarına hız verdi. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül başkanlığında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında partinin Alanya’daki üye sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün MHP İlçe Teşkilatı’na gelen gençler partiye üyelik için başvurdu. Son genel seçimlerde MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan ve en genç aday adayı olarak tanınan Nuri Efe Yılmaz öncülüğünde teşkilata gelen gençler üyelik başvuru formlarını doldurdular. İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Cantürk, İlçe Sekreteri Hakan Kasmuş, gençlerin üyelik başvuru işlemlerini gerçekleştirdiler. Gençlerin partiye olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Sünbül, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyenleri MHP saflarına davet etmişti. Bu çağrıya uyarak partimize katılan gençlerimizi kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında 100 gencimizin partimize katılımlarını sağladık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin emir ve talimatları doğrultusunda partimizi her alanda olduğu gibi üye anlamında da büyütüyoruz. MHP Ailesi’ne her geçen gün yeni üyeler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Kongrenin ardından üyelik çalışmalarına hız veren MHP Alanya İlçe Teşkilatı’na gelen 100 genç, partiye üyelik başvurusunda bulundu. İlçe Başkanı Sünbül,“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında 100 gencimizin partimize katılımlarını sağladık” diyerek gençleri kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, partiye üyelik çalışmalarına hız verdi. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül başkanlığında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında partinin Alanya’daki üye sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bu kapsamda bugün MHP İlçe Teşkilatı’na gelen gençler partiye üyelik için başvurdu. Son genel seçimlerde MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan ve en genç aday adayı olarak tanınan Nuri Efe Yılmaz öncülüğünde teşkilata gelen gençler üyelik başvuru formlarını doldurdular. İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Cantürk, İlçe Sekreteri Hakan Kasmuş, gençlerin üyelik başvuru işlemlerini gerçekleştirdiler.

Gençlerin partiye olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Sünbül, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyenleri MHP saflarına davet etmişti. Bu çağrıya uyarak partimize katılan gençlerimizi kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında 100 gencimizin partimize katılımlarını sağladık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin emir ve talimatları doğrultusunda partimizi her alanda olduğu gibi üye anlamında da büyütüyoruz. MHP Ailesi’ne her geçen gün yeni üyeler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop