mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Teknecilerle Buluştu

Gündem 09.01.2024 - 14:32, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:32
 

Başkan Yücel Teknecilerle Buluştu

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Balıkçı Barınağı’nda ticaret yapan esnaflarla sezon öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Yücel, Alanya Belediyesi’nin görev ve sorumluğu alanında kalan tüm çalışmalarda esnafların her zaman yanında olduklarını, bundan sonrada aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. YÜCEL, “ALANYA MARKASINA ZARAR VERENLERİN HEP BİRLİKTE KARŞISINDA OLALIM” Alanya’nın sürekli geliştiğini ve buna bağlı olarak ihtiyaçlarının da sürekli arttığına vurgu yapan Adem Murat Yücel, toplumun her kesiminin yanı sıra kente gelen misafirlerin de konforlu bir tatil yapabilmesi adına projeler ürettiklerini söyledi. Alanya’nın tarihi, doğası, kültürü ve sosyal yaşamının birlikte bir değer ifade ettiğini kaydeden Yücel, zor şartlarda elde edilen kazanımların birkaç kişinin yaptığı hatalarla yok edilmesine müsaade etmeyeceklerini kaydetti. Yücel, “Yaptığımız tüm uygulamaların amacı; bu şehirde ekmeğini kazanmak, ailesinin nafakasını çıkarmak olan vatandaşlarımızın ekmeğini arttırmak, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlamaktır. Bu nedenle kendi ekmeğimize zarar verecek davranışlarda bulunan kişilerin hep birlikte karşısında duralım.” dedi. YÜCEL “BİRLİKTE ALDIĞIMIZ KARARLARA HERKES SAYGI GÖSTERMELİ” Alanya’nın geleceği adına herkese görev düştüğünün altını çizen Yücel, sadece Alanya Belediyesi veya kamu kurumlarının çalışmalarıyla bir yere varılamayacağına vurgu yaptı. Yücel “Birlikte oluşturmaya çalıştığımız düzeni koruma adına hepimize görev düşüyor, bu konuda birlikte hareket edersek sorunsuz bir sezon geçiririz. Bu konuda yapılacak her çalışmada yanınızda olmaya devam edeceğim.” dedi. Yücel programda Alanya Kalesinde devam eden yürüyüş yolu ve restorasyonlarla ilgilide esnafları bilgilendirdi.  
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Balıkçı Barınağı’nda ticaret yapan esnaflarla sezon öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.

Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Yücel, Alanya Belediyesi’nin görev ve sorumluğu alanında kalan tüm çalışmalarda esnafların her zaman yanında olduklarını, bundan sonrada aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
YÜCEL, “ALANYA MARKASINA ZARAR VERENLERİN HEP BİRLİKTE KARŞISINDA OLALIM”
Alanya’nın sürekli geliştiğini ve buna bağlı olarak ihtiyaçlarının da sürekli arttığına vurgu yapan Adem Murat Yücel, toplumun her kesiminin yanı sıra kente gelen misafirlerin de konforlu bir tatil yapabilmesi adına projeler ürettiklerini söyledi. Alanya’nın tarihi, doğası, kültürü ve sosyal yaşamının birlikte bir değer ifade ettiğini kaydeden Yücel, zor şartlarda elde edilen kazanımların birkaç kişinin yaptığı hatalarla yok edilmesine müsaade etmeyeceklerini kaydetti. Yücel, “Yaptığımız tüm uygulamaların amacı; bu şehirde ekmeğini kazanmak, ailesinin nafakasını çıkarmak olan vatandaşlarımızın ekmeğini arttırmak, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlamaktır. Bu nedenle kendi ekmeğimize zarar verecek davranışlarda bulunan kişilerin hep birlikte karşısında duralım.” dedi.
YÜCEL “BİRLİKTE ALDIĞIMIZ KARARLARA HERKES SAYGI GÖSTERMELİ”
Alanya’nın geleceği adına herkese görev düştüğünün altını çizen Yücel, sadece Alanya Belediyesi veya kamu kurumlarının çalışmalarıyla bir yere varılamayacağına vurgu yaptı. Yücel “Birlikte oluşturmaya çalıştığımız düzeni koruma adına hepimize görev düşüyor, bu konuda birlikte hareket edersek sorunsuz bir sezon geçiririz. Bu konuda yapılacak her çalışmada yanınızda olmaya devam edeceğim.” dedi. Yücel programda Alanya Kalesinde devam eden yürüyüş yolu ve restorasyonlarla ilgilide esnafları bilgilendirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop