mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Karacaören mahallesi ilk kez içme suyuna kavuşuyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 15:35, Güncelleme: 30.08.2023 - 12:36
 

Karacaören mahallesi ilk kez içme suyuna kavuşuyor

Karacaören mahallesi ilk kez içme suyuna kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca ilçesine bağlı Karacaören mahallesinin yıllardır süren içme suyu sorununu ortadan kaldırıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Karacaören Mahallesi’nde içme suyu verilmesi için çalışmalara başladı. 6 Milyon TL’ye malolacak içme suyu hattında 10 kilometre 110’luk Yüksek Yoğunluklu Polietilen (HDPE) boru, 8 kilometre 63’lük HDPE boru kullanılacak.İlk kez içme suyu gelecekProjenin hayata geçirilmesiyle Karacaören Mahallesinde yaşayan toplam 200 haneye ilk kez içme suyu ulaştırılması sağlanacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren ASAT Kumluca Şube Müdürü Tarık Tuzcular “Karacaören Mahallesi Asar Deresi mevkiinde yaklaşık 200 hanemiz bulunuyor. Burada içme suyu sorunu yaşanıyordu. Evlerde içme suyu yoktu. Vatandaşlarımız içme suyunu kendi imkânları ile taşıyordu. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler hedefinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in talimatıyla bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Söz konusu mahallemizde çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyuna kavuşturacağız” diye konuştu.Hasret bitiyorKaracaören Mahalle Muhtarı Abdullah Gülez içme suyu çalışmasının başlamasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Muhtar Gülez, “Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız su ihtiyacını sulama kuyularından kovalar ile taşıyarak sağlıyordu. Kadınlarımız bulaşıkları ve çamaşırları ellerinde yıkamak zorunda kalıyordu. Yıllardır çektiğimiz hasret sona eriyor suyumuza kavuşuyoruz” dedi.Başkana teşekkürMahalle sakinlerinden Hatice Arıcan da kadınlar için suyunun çok önemli olduğunu belirterek “İçme suyumuz olmadığı için dinamo ile kuyudan su çekiyorduk. Elektrikler gittiği zaman o da işe yaramıyordu. İçme suyumuz geleceği için çok mutluyuz. Başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Karacaören mahallesi ilk kez içme suyuna kavuşuyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca ilçesine bağlı Karacaören mahallesinin yıllardır süren içme suyu sorununu ortadan kaldırıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Karacaören Mahallesi’nde içme suyu verilmesi için çalışmalara başladı. 6 Milyon TL’ye malolacak içme suyu hattında 10 kilometre 110’luk Yüksek Yoğunluklu Polietilen (HDPE) boru, 8 kilometre 63’lük HDPE boru kullanılacak.

İlk kez içme suyu gelecek
Projenin hayata geçirilmesiyle Karacaören Mahallesinde yaşayan toplam 200 haneye ilk kez içme suyu ulaştırılması sağlanacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren ASAT Kumluca Şube Müdürü Tarık Tuzcular “Karacaören Mahallesi Asar Deresi mevkiinde yaklaşık 200 hanemiz bulunuyor. Burada içme suyu sorunu yaşanıyordu. Evlerde içme suyu yoktu. Vatandaşlarımız içme suyunu kendi imkânları ile taşıyordu. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler hedefinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in talimatıyla bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Söz konusu mahallemizde çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyuna kavuşturacağız” diye konuştu.

Hasret bitiyor
Karacaören Mahalle Muhtarı Abdullah Gülez içme suyu çalışmasının başlamasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Muhtar Gülez, “Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız su ihtiyacını sulama kuyularından kovalar ile taşıyarak sağlıyordu. Kadınlarımız bulaşıkları ve çamaşırları ellerinde yıkamak zorunda kalıyordu. Yıllardır çektiğimiz hasret sona eriyor suyumuza kavuşuyoruz” dedi.

Başkana teşekkür
Mahalle sakinlerinden Hatice Arıcan da kadınlar için suyunun çok önemli olduğunu belirterek “İçme suyumuz olmadığı için dinamo ile kuyudan su çekiyorduk. Elektrikler gittiği zaman o da işe yaramıyordu. İçme suyumuz geleceği için çok mutluyuz. Başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop