mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Yunus Emre Caddesi Yenileniyor

Gündem 04.02.2024 - 18:29, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:29
 

Alanya'da Yunus Emre Caddesi Yenileniyor

Alanya Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarına Yunus Emre Caddesi ile Şevket Tokuş Caddesi arasındaki Başkent Hastanesi Kavşağı bölümünde devam ediyor.

Alanya Belediyesi asfalt yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkent Kavşağı ile Yunus Emre Caddesi kavşağı arasındaki bölünmüş yol karayolları standartlarına getirilerek yeniden asfaltlanacak. Ulaşım konusunda ilçe genelinde alternatif yollar açarak trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Alanya Belediyesi aynı zamanda, yapılan teknik incelemeler sonunda mevcut yol ve caddelerde ulaşım rahatlığını ve konforunu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Saray Mahallesi ve Kadıpaşa Mahallesi’nde asfalt yenileme çalışması yapan Alanya Belediyesi, Kadıpaşa Mahallesi’nde Sugözü Caddesi’ni bölünmüş yol olarak hizmete sunarak bölgedeki trafik keşmekeşine son vermişti. Şu an Başkent Hastanesi ile Yunus Emre Caddesi arasındaki bölünmüş yolda asfalt kırma ve düzenleme çalışması devam ediyor. Bölgedeki çalışma hafta sonu itibari ile tamamlanmış olacak.
Alanya Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarına Yunus Emre Caddesi ile Şevket Tokuş Caddesi arasındaki Başkent Hastanesi Kavşağı bölümünde devam ediyor.

Alanya Belediyesi asfalt yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkent Kavşağı ile Yunus Emre Caddesi kavşağı arasındaki bölünmüş yol karayolları standartlarına getirilerek yeniden asfaltlanacak.
Ulaşım konusunda ilçe genelinde alternatif yollar açarak trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen Alanya Belediyesi aynı zamanda, yapılan teknik incelemeler sonunda mevcut yol ve caddelerde ulaşım rahatlığını ve konforunu artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Saray Mahallesi ve Kadıpaşa Mahallesi’nde asfalt yenileme çalışması yapan Alanya Belediyesi, Kadıpaşa Mahallesi’nde Sugözü Caddesi’ni bölünmüş yol olarak hizmete sunarak bölgedeki trafik keşmekeşine son vermişti.
Şu an Başkent Hastanesi ile Yunus Emre Caddesi arasındaki bölünmüş yolda asfalt kırma ve düzenleme çalışması devam ediyor. Bölgedeki çalışma hafta sonu itibari ile tamamlanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop