mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Yücesan 24 saat yarışacak

Spor 21.05.2022 - 13:27, Güncelleme: 21.05.2022 - 13:27
 

Yücesan 24 saat yarışacak

Milli otomobil sporcusu Ersin Yücesan, 28-29 Mayıs tarihlerinde Almanya Nürburgring’te bu yıl 50. kez düzenlenecek olan geleneksel ADAC 24 Saat yarışına hazırlanıyor. BURSA İGFA- 138 otomobil ve 552 sporcunun katılacağı organizasyonda ekipler, 26 km.lik pistte 24 saat boyunca aralıksız mücadele edecekler. BMW M4 GT4 ile SP 10 kategorisinde piste çıkacak olan Yücesan’a, Belçika’da yaşayan Türk sporcular Recep Sarı ve Hakan Sarı eşlik edecek.  Zorlu yarışta ayrıca milli sporcu Ayhancan Güven Cup 992 kategorisinde, geçtiğimiz yıl SP8T kategorisinde zafere ulaşmayı başaran Mustafa Mehmet Kaya Cup 2 kategorisinde, Emir Aşarı da SP 3T kategorisinde mücadele edecek.

Milli otomobil sporcusu Ersin Yücesan, 28-29 Mayıs tarihlerinde Almanya Nürburgring’te bu yıl 50. kez düzenlenecek olan geleneksel ADAC 24 Saat yarışına hazırlanıyor.

BURSA İGFA- 138 otomobil ve 552 sporcunun katılacağı organizasyonda ekipler, 26 km.lik pistte 24 saat boyunca aralıksız mücadele edecekler. BMW M4 GT4 ile SP 10 kategorisinde piste çıkacak olan Yücesan’a, Belçika’da yaşayan Türk sporcular Recep Sarı ve Hakan Sarı eşlik edecek. 

Zorlu yarışta ayrıca milli sporcu Ayhancan Güven Cup 992 kategorisinde, geçtiğimiz yıl SP8T kategorisinde zafere ulaşmayı başaran Mustafa Mehmet Kaya Cup 2 kategorisinde, Emir Aşarı da SP 3T kategorisinde mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop