mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Sünbül: 'Alanya Ehline Emanet'

Siyaset 08.08.2023 - 12:17, Güncelleme: 08.08.2023 - 12:27
 

Başkan Sünbül: 'Alanya Ehline Emanet'

Alanya'da geçen hafta İskele’de yaşanan olaylarla alakalı MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül açıklamalarda bulundu. Başkan Sünbül, 'Alanya belediyemiz ve Alanya’ya MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belirli bir zümre tarafından sistematik olarak karalanmaya ve olayların sorumlusu olarak gösterilmeye çalışılmaktadır.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül yazılı olarak yapmış olduğu açıklamasında; 'Son birkaç gündür gündemi meşgül eden İskele’de yaşanan olaylar dolayısıyla Alanya belediyemiz ve Alanya’ya MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  belirli bir zümre tarafından sistematik olarak karalanmaya ve olayların sorumlusu olarak gösterilmeye çalışılmaktadır. İskele’de yaşanan her iki olayda adli bir vaka olmakla beraber Alanya Emniyet Müdürlüğümüz  tarafından olaylarla alakalı  işlemler ivedilikle yapılmıştır. Antalya Valiliğimiz ve Alanya Kaymakamlığımızda konu ile açıklama yapmış, suç ve suçlularla ilgili hukuk ve adli olarak ne yapılması gerekiyorsa gereğini yerine getirmiştir. Alanya Belediyemizde kendi sorumluluk ve yetkisi çerçevesinde olayların hemen akabinde suça karışan tekne işletmeleri  hakkında tutanaklarını tutmuş, her iki tekne dün akşam zabıta ekiplerince 30 gün süre ile mühürlenerek ticari faaliyetten men edilmiştir. Ayrıca her iki teknenin ruhsatının süresiz olarak iptal edilmesi için gereken süreç başlatılmış bu hafta gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi encümeninde de karara bağlanması beklenmektedir. Bu şehirde huzursuzluk çıkaranlar, vandallık yapanlar, toplumun ahlak ve etik kurallarına uymayanlar asla cezasız kalmamıştır ve bundan sonra da kalmayacaktır. Alanya’nın kimliğine, milli ve manevi değerlerimize helal getirecek her kim olursa olsun, dün olduğu gibi bugün de Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak karşısında olduk olmaya da devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın . Ancak, adli bir olay üzerinden şehir yönetimi hakkında hiçbir bilgisi olmadan yetki ve sorumlukların kime ait olduğundan bi haber İp’in İlçe Başkanı hizmet ettikleri belirli zümreye yaranmak için kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar. Alanyamız için bir çivi çakmamışların oturdukları koltuklardan kiraya verdikleri akıllarıyla ahkam kesmeye kalkıyorlar. Düne kadar gölgesinde şeref buldukları üç hilalli sancak, Alanya burçlarında dalgalandığı müddetçe de şehrimiz huzurun ve güvenin şehri olmaya devam edecektir.  Selçuklu’nun kışlık başkenti, Osmanlı’nın göz bebeği, Türkiye Cumhuriyeti’nin parlayan yıldızı olan kadim Türk şehri Alanyamız emin ellerdedir. Ehline Emanettir.' dedi. 
Alanya'da geçen hafta İskele’de yaşanan olaylarla alakalı MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül açıklamalarda bulundu. Başkan Sünbül, 'Alanya belediyemiz ve Alanya’ya MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belirli bir zümre tarafından sistematik olarak karalanmaya ve olayların sorumlusu olarak gösterilmeye çalışılmaktadır.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül yazılı olarak yapmış olduğu açıklamasında;

'Son birkaç gündür gündemi meşgül eden İskele’de yaşanan olaylar dolayısıyla Alanya belediyemiz ve Alanya’ya MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  belirli bir zümre tarafından sistematik olarak karalanmaya ve olayların sorumlusu olarak gösterilmeye çalışılmaktadır.

İskele’de yaşanan her iki olayda adli bir vaka olmakla beraber Alanya Emniyet Müdürlüğümüz  tarafından olaylarla alakalı  işlemler ivedilikle yapılmıştır. Antalya Valiliğimiz ve Alanya Kaymakamlığımızda konu ile açıklama yapmış, suç ve suçlularla ilgili hukuk ve adli olarak ne yapılması gerekiyorsa gereğini yerine getirmiştir.
Alanya Belediyemizde kendi sorumluluk ve yetkisi çerçevesinde olayların hemen akabinde suça karışan tekne işletmeleri  hakkında tutanaklarını tutmuş, her iki tekne dün akşam zabıta ekiplerince 30 gün süre ile mühürlenerek ticari faaliyetten men edilmiştir. Ayrıca her iki teknenin ruhsatının süresiz olarak iptal edilmesi için gereken süreç başlatılmış bu hafta gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi encümeninde de karara bağlanması beklenmektedir.
Bu şehirde huzursuzluk çıkaranlar, vandallık yapanlar, toplumun ahlak ve etik kurallarına uymayanlar asla cezasız kalmamıştır ve bundan sonra da kalmayacaktır. Alanya’nın kimliğine, milli ve manevi değerlerimize helal getirecek her kim olursa olsun, dün olduğu gibi bugün de Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak karşısında olduk olmaya da devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın .

Ancak, adli bir olay üzerinden şehir yönetimi hakkında hiçbir bilgisi olmadan yetki ve sorumlukların kime ait olduğundan bi haber İp’in İlçe Başkanı hizmet ettikleri belirli zümreye yaranmak için kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar. Alanyamız için bir çivi çakmamışların oturdukları koltuklardan kiraya verdikleri akıllarıyla ahkam kesmeye kalkıyorlar. Düne kadar gölgesinde şeref buldukları üç hilalli sancak, Alanya burçlarında dalgalandığı müddetçe de şehrimiz huzurun ve güvenin şehri olmaya devam edecektir. 

Selçuklu’nun kışlık başkenti, Osmanlı’nın göz bebeği, Türkiye Cumhuriyeti’nin parlayan yıldızı olan kadim Türk şehri Alanyamız emin ellerdedir. Ehline Emanettir.' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop