mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Müdür Rüzgar'dan Yılbaşı Öncesi Önemli Uyarı

Gündem 18.11.2022 - 11:41, Güncelleme: 18.11.2022 - 11:41
 

Müdür Rüzgar'dan Yılbaşı Öncesi Önemli Uyarı

Yeni yılın yaklaşması ile birlikte birçok işletmenin sahte alkol kullanmasını engellemeye yönelik çalışmaların ve denetimlerin devam ettiğini ifade eden Rüzgar, 2022 yılında toplam 5 bin 700 kez denetim gerçekleştirildiğini aktardı.

Yılbaşı öncesinde yetkililerden vatandaşlara sahte alkole karşı uyarı geldi. Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sahte içkiye karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Sahte içkinin birçok vatandaşın ölümüne sebebiyet vermesinin ardından yetkililer kaçakçılar göz açtırmıyor. Rüzgar, Alanya’da birçok işletmede müfettişler ve yetkililer tarafından denetimlerin ara verilmeden devam ettiğini aktarırken 2022 yılı içinde ilçe genelinde 5 bin 700 adet denetim gerçekleştirildi. Sahte alkole karşı vatandaşların çok dikkati olmaları gerektiğini vurgulayan Rüzgar, “ 2022 yılı içerinde 5 bin 700 adet denetim gerçekleştirdik. Bu denetimlerin 102 tanesinde işletmelere cezai işlem uyguladık. 682 adet numune aldık. Yıl boyunca gıda başta olmak üzere birçok işletmeye denetimlerimiz gerçekleşti ve aralıksız devam edecek. Özellikle yeni yılın yaklaşması ile birlikte sahte alkol üretimine karşı ekstra bir hassasiyetle denetimlerimizi aralıksız sürmekler birlikte sıklaştıracağız. Her işletmeye gittiğimizde başta zaten sahte alkol denetimi yapmaktayız. Özellikle alkol satış yerlerini birçok kez denetleyerek gerekli işlemleri yapacağız” sözlerine yer verdi.
Yeni yılın yaklaşması ile birlikte birçok işletmenin sahte alkol kullanmasını engellemeye yönelik çalışmaların ve denetimlerin devam ettiğini ifade eden Rüzgar, 2022 yılında toplam 5 bin 700 kez denetim gerçekleştirildiğini aktardı.

Yılbaşı öncesinde yetkililerden vatandaşlara sahte alkole karşı uyarı geldi. Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sahte içkiye karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Sahte içkinin birçok vatandaşın ölümüne sebebiyet vermesinin ardından yetkililer kaçakçılar göz açtırmıyor. Rüzgar, Alanya’da birçok işletmede müfettişler ve yetkililer tarafından denetimlerin ara verilmeden devam ettiğini aktarırken 2022 yılı içinde ilçe genelinde 5 bin 700 adet denetim gerçekleştirildi.

Sahte alkole karşı vatandaşların çok dikkati olmaları gerektiğini vurgulayan Rüzgar, “ 2022 yılı içerinde 5 bin 700 adet denetim gerçekleştirdik. Bu denetimlerin 102 tanesinde işletmelere cezai işlem uyguladık. 682 adet numune aldık. Yıl boyunca gıda başta olmak üzere birçok işletmeye denetimlerimiz gerçekleşti ve aralıksız devam edecek. Özellikle yeni yılın yaklaşması ile birlikte sahte alkol üretimine karşı ekstra bir hassasiyetle denetimlerimizi aralıksız sürmekler birlikte sıklaştıracağız. Her işletmeye gittiğimizde başta zaten sahte alkol denetimi yapmaktayız. Özellikle alkol satış yerlerini birçok kez denetleyerek gerekli işlemleri yapacağız” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop