mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Tıra arkadan çarpıp hayatını kaybeden midibüs sürücüsü geçen yıl kalp krizi geçirmiş

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2023 - 20:26, Güncelleme: 17.06.2023 - 20:04
 

Tıra arkadan çarpıp hayatını kaybeden midibüs sürücüsü geçen yıl kalp krizi geçirmiş

Tıra arkadan çarpıp hayatını kaybeden midibüs sürücüsü geçen yıl kalp krizi geçirmiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kazada yaşamını yitiren midibüs sürücüsü Nuri Okudan’ın geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirdiği ve kalp rahatsızlığının olduğu bildirildi. Öte yandan midibüsün park halindeki tıra çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, saat 16.30 sıralarında Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi’nde yaşandı. Alanya’daki otellerden almış olduğu 33 Rus uyruklu turisti havalimanına götürmekte olan Nuri Okudan idaresindeki 07 BIC 869 plakalı tur midibüsü yolun dışında park halindeki 07 GDK 46 çekici plaka, 07 AZK 83 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Midibüs sürücüsü Nuri Okudan hayatını kaybederken, Rus uyruklu 5 turist yaralı olarak Manavgat’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yara almadan kurtulan turistler, olay yerine çağrılan başka araçlarla yollarına devam etti.Kazanın ardından Nuri Okudan’ın olay yerine gelen yakınları geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirdiğini ve tedavi gördüğünü, doktorların araç kullanmasında bir engel görmemesi nedeniyle mesleğine devam ettiğini dile getirdi. Diğer taraftan tur midibüsünün arkadan çarptığı tırın sürücüsünün akaryakıt istasyonunda olduğu belirlenirken, araç içerisinde bulunan şoförün eşi ve çocuğunun kazadan bir süre sonra çarpmanın etkisiyle rahatsızlandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Tıra arkadan çarpıp hayatını kaybeden midibüs sürücüsü geçen yıl kalp krizi geçirmiş
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kazada yaşamını yitiren midibüs sürücüsü Nuri Okudan’ın geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirdiği ve kalp rahatsızlığının olduğu bildirildi. Öte yandan midibüsün park halindeki tıra çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi’nde yaşandı. Alanya’daki otellerden almış olduğu 33 Rus uyruklu turisti havalimanına götürmekte olan Nuri Okudan idaresindeki 07 BIC 869 plakalı tur midibüsü yolun dışında park halindeki 07 GDK 46 çekici plaka, 07 AZK 83 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Midibüs sürücüsü Nuri Okudan hayatını kaybederken, Rus uyruklu 5 turist yaralı olarak Manavgat’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yara almadan kurtulan turistler, olay yerine çağrılan başka araçlarla yollarına devam etti.

Kazanın ardından Nuri Okudan’ın olay yerine gelen yakınları geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirdiğini ve tedavi gördüğünü, doktorların araç kullanmasında bir engel görmemesi nedeniyle mesleğine devam ettiğini dile getirdi. Diğer taraftan tur midibüsünün arkadan çarptığı tırın sürücüsünün akaryakıt istasyonunda olduğu belirlenirken, araç içerisinde bulunan şoförün eşi ve çocuğunun kazadan bir süre sonra çarpmanın etkisiyle rahatsızlandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop