mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Erdem’den Güzelbağ Müjdesi

Gündem 20.09.2023 - 17:31, Güncelleme: 20.09.2023 - 17:31
 

Başkan Erdem’den Güzelbağ Müjdesi

Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde yapılan çalışmalar neticesinde önemli bir eşik aşıldı. ALTSO Başkanı Eray Erdem, sanayi sitesi ile ilgili imar planı değişikliğine itiraz gelmediğini ve planın askıdan indiği müjdesini verdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ilgili bir açıklama yaparak, Antalya Büyükşehir Meclisi’nde kabul edilen imar planına itiraz gelmediği ve planın askıdan indiğini söyledi. Başkan Erdem, “Sırada 18. Madde uygulamasının devamı var” dedi.  Projeye koşulsuz destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e de teşekkür eden Başkan Erdem, şunları söyledi: “Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'mizin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına itiraz gelmediği ve askıdan indiği müjdesini paylaşmak istiyorum.  Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanarak yapılan askı işleminin ardından planlar artık kesinleşti. Bundan sonraki süreçte 3194/18. Madde kapsamında imar uygulaması tamamlandıktan sonra küçük sanayi sitesi yapımı için inşaat ruhsatı alınması safhasına geçilecektir. İmar planı değişikliği dosyasını hiç beklemeden büyükşehir belediyesi meclisinden geçmesine koşulsuz destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'e ve bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanımız Sn Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim.  Alanya’mız için her kurum ve kuruluşla çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz.  Güzelbağ Mahallemizin ve dolayısıyla Alanya’mızın ekonomik kalkınmasında önemli yeri olacağını düşündüğümüz projenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde yapılan çalışmalar neticesinde önemli bir eşik aşıldı. ALTSO Başkanı Eray Erdem, sanayi sitesi ile ilgili imar planı değişikliğine itiraz gelmediğini ve planın askıdan indiği müjdesini verdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile ilgili bir açıklama yaparak, Antalya Büyükşehir Meclisi’nde kabul edilen imar planına itiraz gelmediği ve planın askıdan indiğini söyledi. Başkan Erdem, “Sırada 18. Madde uygulamasının devamı var” dedi. 

Projeye koşulsuz destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e de teşekkür eden Başkan Erdem, şunları söyledi: “Güzelbağ ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'mizin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına itiraz gelmediği ve askıdan indiği müjdesini paylaşmak istiyorum. 

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanarak yapılan askı işleminin ardından planlar artık kesinleşti. Bundan sonraki süreçte 3194/18. Madde kapsamında imar uygulaması tamamlandıktan sonra küçük sanayi sitesi yapımı için inşaat ruhsatı alınması safhasına geçilecektir.

İmar planı değişikliği dosyasını hiç beklemeden büyükşehir belediyesi meclisinden geçmesine koşulsuz destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'e ve bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanımız Sn Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. 
Alanya’mız için her kurum ve kuruluşla çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz. 

Güzelbağ Mahallemizin ve dolayısıyla Alanya’mızın ekonomik kalkınmasında önemli yeri olacağını düşündüğümüz projenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop